AKTUELNO

Sevaju brutalne uvrede!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za zadrugare iz prve sezone najgledanijeg rijalitija.

Zašto niste skakali kad je Đekson imao odnose sa sedamnostegošnjakinjom Minom Vrbaški kao pto sad skačerte na Mensur. Mensur bar ne radi stvari koji je Đekson radio Mini? - glasilo je pitanje.
Ja kažem neće imati odnose sa 77, normlana stvar. Mi smo ovde da se prikažemo nekad dobri, nekad loši. Nisam osudio ni Đeksona, ni Minu, a ni njih - pričao je Miki.
Malo je degutantno, klipovi koje smo videli. Kao i uvek nisam se mešao u veze. Što se tiče Mine i Đeksona ako se sećate kako su izgledali donosi, sve se videlo. Mina nije prezala od kamera, imali su se*s bez pokrivača, mi se okupimo i navijamo -
Mene to bišta ne čudi. Strast, ništa me ne čudi - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se našao prozvan jer sam Đeksonu je*o mater zbog Mine. Spominjao sa godine i da treba da povede računa sa kim ima posla, jer je to dete. Što se tiče Mensura on je sam nametnuo priču kako ona ima 17 godina, tražeći od nas neko olakšanje prema njoj, da ne budemo strogi - ubacio se Mića.
Meni je šokanto da se na televiziji dešavaju takve stvari. Ja ne morališem. Nikad nisam komentarisala njihovu vezu u negativnom smisli. Meni lično se dopada što se Mensur dopada u zaštitičkom smisli. Ne dopada mi se fazon da se odmah uleće u krevet - rekla je Tanja.
Milicu je najviše to degradiralo da neće da bude kao Mina, što se tiče Mine i Milice ne mogu da se porede. Ona je ušla ovde, a bila je zrelija od pola, Milica izgleda kao dete. Mina ušla istetovirana, imala je više tetovaža od mene - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da mi je neko rekao da ću da branim Mensura, ne bih verovao. Generalni problem je što se Mensur predstavio sa moralnim načelima, dok je Đekson ušao kao kralj bluda. Mensur ustane, sugeriše ostalim devojkama - dodao je Čolak.
Je l' novo biti u vezi sa mlađom devojkom? Je l' novo da se sviađju, ušli u vezu, poštuju jedno drugo? Što god da se desilo to je naša privatna stvar. Ona ništa nije pogrešlo uradila. Ona je sa mnom u vezi, alo! Ima ovde devojaka koje svaki dan menjaju krevete - pričao je Mensur.
Ti si tražio poštovanje - odbrusila je Sandra.
Ja ga imam - odgovorio joj je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Naterao si narod da je poštuje, ne sme ništa da joj kaže, jer će imati problem sa tobom. Otišao si i spavao sa njom - vikala je Rešićeva.
Naravno, jer mi je devojka. Nema potrebe da bude osuđena, mi smo u vezi. Ne iskorišćavamo jedno drugu. Mi trajemo, super nam je. To što je malo mlađa, ništa što se ne dešava i napolju. Mislim da pravite budale od sebe - dodao je Mensur.
Ovde Mensura niko nije osudio, nego je izazvao revolt - pričala je Dalila.
Imala je vezu pre mene, spavala je sa momkom - nastavio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako gledate relano i slušate, Mensur je rekao da iz poštovanja prema njenim roditeljima neće dozvoliti da njoj neko nažao nešto napravi. On je imao se*sualni odnos u sred bela dana - vikala je Dalila.
Ja ću opet to da uradim večeras, da se obrišem maramicama - odbrusio je on.
Nemoraju transparentno da se uzimaju, ako pričamo oiskustvu da se devojka zaštiti - dodala je Dalila.
Ko mene osuđuje? Ko ste vi? - pitao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U troiku sam ušao, zalagao se za vezu. Ja nisam sebe demantovao ni u jednom trenutku, ni ono što vrednujem, ni ono što radim. Ja sam tako vapitam. Vi ćete doći meni probisveti da govorite da li sam moralan ili nisam. Ovaj ne priča sa porodoicom, on došao da mi priča o etičkim vrednostima, je*o ti pas mater -
Demantuješ samog sebe - dodao je Dejan.
Ušao sam u Zadrugu, sa njom sam ušao u vezu, biće tako do kraja. Mogao sam da šaltam. ja ovde o svemu o čemu sam pričao, ja sam opravdao. Nisam pravio je*arnike, nisam se skidao go. Nisam se svađao, nisam udario devojku. Ja sebe ne upoređujem ni sa kim. Nikad mi se u životu nije desilo da demantujem sebe, u svojim vrednostima -
On vuče traumu iz mlađih dana, a demonstrira silu, nema hrabrosti za to. Car može, ali ti ne. Njega Majin hirurg ne bi popravio, a taj čovek radi nemoguće stvari - odbrusio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad uđe Mina ti ćeš da plačeš, kroz Bar da prodaješ krifnice. Onda ćeš kod Karića da se useliš, pa da se kupaš u bazenu - nastavio je Dejan.
Nema on šta da kaže o meni, on mene ne iteresuje. Pobegao je od kuće, ostavio je majku koja ga je rodila - pričao je Mensur.
Zavio je majku u crno. Ja svoju nisam osramotio - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.