AKTUELNO

Lepa glumica povukla se sa "dasaka koje život znače" kada je na svet došao njen sin.

Talentovana glumica Danina Jeftić koja je slavu stekla nakon pojavljivanja u filmu "Montevideo, Bog te video" gde je glumila Rosu koja zavodi mladog Tirketa u čijoj ulozi se našao Miloš Biković. Popularna glumica, nakon ove uloge povukla se iz medija i postala majka, sada već, trogodišnjeg sina Maksima sa kojim provodi svaki slobodan trenutak.

Foto: Tirke i Rosa, Miloš Biković i Danina Jeftić u filmu "Montevideo, Bog te video", Foto: PtntScr YouTube

Danina je svog sina prvenca dobila u braku sa deset godina starijim partnerom sa kojim je ovog proleća stavila tačku na trogodišnji brak - ona se sa producentom Aleksandrom Kukanjcem 2013. godine venčala u crkvi, a dve godine kasnije u Australiji, gde su oboje želeli da nastave svoje karijere.

Ipak, Danina je posle određenog vremena spakovala kofere i sa sinom Maksimom se vratila u Srbiju, a iako su se razveli, Danina i njen bivši suprug došli su do sporazumnog dogovora kada je odrastanje trogodišnjeg deteta u pitanju. Ipak, njihovi dogovori nisu dugo trajali.

Prema informacijama koje su se mogle pročitati u domaćim medijima, Danina je vremenom odlučila da prekine komunikaciju sa bivšim suprugom kojem se ne odgovara na pozive koje joj upućuje kako bi video sina, a da njihovi odnosi nisu u najboljem redu govori i činjenica da je Danina u oktobru ove godine u jednoj crkvi na Vračaru organizovala Maksimovo krštenje na koje njegov otac nije pozvan. Bivši partneri nisu želeli da za medije daju izjave o problemima u svom odnosu.

Nakon što se vratila u Srbiju, Danina je posvećena svom profesionalnom, ali i privatnom životu čiji je centar upravo Maksim sa kojim se često fotografiše, a zanimljive uspomene sa sinom neretko deli i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Autor: D. Tanasijević

'