AKTUELNO

Za crnim stolom havarija!

Počela je emisija ''Pitanja gledalaca'' koju vodi voditelj Milan Milošević. Prvo pitanje pročitao je Mensuru Ajdarpašiću:

Zašto misliš da Milica ne treba da se druži sa Lornom, a slično su godište? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije merilo nikakvo godište. Ja sam prenaglio u početku između njih, nisam imao poverenje u Lornu u početku. Imao sam poverenje u Staniju, Sandru Čaprić, pa i u Dalilu. Smatram da su se kratko znale - rekao je Mensru pa je nastavio:
Oni su uvek zajedno u svim društvu i smatrao sam da neko nju nekom insinuacijom poremeti njen trenutni odnos. Smatrao sam da je naklonjenija nekoj tamo strani nego njoj. Potpuno je opravdano što nisam imao poverenja. Milica je naivna i veruje svima previše. Ona je u startu mislila da su svi ovde predobri, a da niko nikom neće raditi o glavi. Nisam znao da je jedna od njenih korektnijih drugarica, ali i dalje mislim da je naklonjenija onom tamo društvu - rekao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije joj zabranio, ja sam samo videla da su stalno zajedno, a ja sam se dobrovoljno udaljila. Ja kad sam zvala Milicu da radi bilo šta, videla sam da Mensur zakoluta očima, pa sam se ja počela udaljavati tada. Kad je bio pinkov rođendan, nisam imala čist tanjir, i rekla sam Milici da jedemo iz istog tanjira, na šta je Mensur njoj rekao kao pusti ih ljubavi nek se snalaze - rekla je Lorna, pa je dodala:
Ne radi se o tome, samo je stvar principa - dodala je Lorna.
Da čujemo tvoj komentar Ana, ona tebe zove ku**a Jagodinska - rekao je Milan, na šta je Ana rekla:

Foto: TV Pink Printscreen

U ovoj njihovoj situaciji, jel on joj dečko ili tata? On se prema njoj ponaša kao da je njegovo vlasništvo. Sve će on, ona nema pravo glasa. On je sinoć njoj držao slovo dva sata, ona nije znala šta da radi, pa je na kraju zakolutala očima i otišla da igra - rekla je Spasojevićeva, pa je potom Milan podigao Lepog Miću da da svoj komentar:
Sumnja u Lornu da li je moralno podobna za njegovu devojku. Ako možeš dati emociji i poverenje svojoj devojci za dva dana, onda može i ovo. Utisak koji se stiče oko vas je da joj ne daješ da diše - rekao je Mića, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur ima želju da ima dominaciju. Treba vremena da dobije to poverenje od nje. Te piče koje kruže o Milici ga kopkaju. Ti si Milici i tata i mama i sve - rekao je Lepi Mića, pa se ubacio Mensur:
Ona je meni ulila dosta poverenja.Ona jeste žensko, niko njoj ne zabranjuje, samo mora da se zna šta i kako. Ovo pitanje je postavljeno da bih ja raznasio sve. Ja ne želim da se ona ovde opušta. Najmanje želim da doživi fiasko od ovih ljudi ovde- rekao je Ajdarpašić.

Milan je potom dao reč Anđeli Đuričić, koja je imala da doda:

Poverenje ne možeš da stekneš tako što će mi određivati sa kim ću da se družim. To je nepoverenje kao muškarca. Pre dva dana si u garderoberu govorio Milici da ti doda neke stvari, pa sam ja rekla Milici bože kakvi su ovi muškarci, na šta je ona meni prevrnula očima i rekla jao bože - rekla je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko na nju utiče najnegativnije? - pitao je Milan, na šta je Mensur odgovorio;
Nemam konkretnu osobu zato što se ona i ne druži preterano sa svima - rekao je Mensur.

Nakon kratke rasprave, reč je dobila Sandra Rešić:

Malo pre je rekao da probamo da ga razumemo iz njegove perspektive, pa ću ja biti objektivna. Probaću da komentarišem iz tvog aspekta. Ti nju ne špoznaješ dovoljno, poznaješ je 15 dana. Doćiće u razgovor sa mnom, gde ti nisi skrenuo njoj pažnju na mene, i možda će ona iz razgovora sa mnom da se ponaša onako kako nisi stigao da je ukrotiš. Da li će ući Mina ili bilo šta već, pa ćeš videti jednu novu Milicu, pa ćeš napraviti problem i sebi i njoj. Da li smatraš da je ona povodljiva u odnosu na tebe? - pitala ga je Sandra, na šta je on odgovorio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja joj nisam tata, ali sam joj dečko - rekao je Mensur, na šta se Milica ubacila:
On meni ništa nije zabranio - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se ne sviđa šta si ti uradio sinoć. Ona je prebledela, ličila je na duha. Nije znala šta da radi, a zna da ništa nije uradila. Evo ja ti kažem da ništa nije uradila - dodala je Sandra.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N. Ž.

#Anđela Đuričić

#Mensur Ajdarpašić

#Milica Veselinović

#Rijaliti Zadruga

#Sandra Rešić

#Svađa

#Zadruga