AKTUELNO

Razvezao jezik!

Bivši zadrugar Bora Santana je gost u večerašnjem izdanju emisije ''Pitam za druga'' kod Kendija i Jelena Pešić na RED televiziji.

Foto: RED TV

Bora je ovom prilikom komentarisao brojne aktuelnosti iz Zadruge 5, a osvrnuo se i na odnos Marka Janjuševića Janjuša i Marijane Zonjić.

Ja Janjuša podržavam, dok ne vređa. Malo sam u šoku što se Marijana zalepila za njega. Ispada da je Majina kopija, mislio sam da će se posvetiti Staniji, kao nekad, jer su Maja, Marijana i Stanija bile tandem. Stanija im je bila mentor. Marijana je takva, hoće da se svađa, priželjkuje da Maja uđe da bi napravile haos i da budu u top tri priče. Kada si u Zadruzi i nemaš pitanja novinara i gledalaca, dosadno ti je - priča Bora, pa dodaje:
Izašlo je danas i na Pink.rs-u da je Marijana bila i sa Mensurom. Marijana očigledno želi da napravi tu neku priču, skapirala je da skandali prolaze... Pošteno - dodaje Bora.

Foto: RED TV

Ja sam sinoć vozio Maju i Macu kući. Maja samo priča o Caru, ona je prirodna. Rekla je da će haos napraviti. Ako uđe unutra, nemojte se čuditi ako nalupa šamare i Caru i Janjušu. U ovom trenutku joj više znači Car. Pitao sam je sa kojom joj je najbolji seks bio, ona sve iskreno priča - kaže bivši zadrugar.
Janjuš, Mesnsur, pa Filip - upitala je Jelena Pešić, što je Bora potvrdio.

Foto: Pink.rs, Tv Pink.rs

Ona će Čaprićku raščupati celu. To će biti haos, niko je neće zaustaviti - zaključio je Santana.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.

#Bora Santana