AKTUELNO

Pevačica je otvoreno izrazila svoje mišljenje o estetskoj hirurgiji.

Pevačica Tanja Savić izjavila je da nikada ne bi išla kod plastičnog hirurga na korekciju, jer se plaši da se ne unakazi kao mnoge žene koje je imala prilike da vidi.

Iako se pisalo da ima silikone u grudima i zadnjici, kao i da je ugrađivala silikone u usne, ona to oštro demantuje.

Foto: Printscreen Youtube

Ona ističe da žene treba da pribegavaju raznim trikovima kako bi povećale zadnjicu ili grudi, ali da to nikako ne čine silikonima, hijaluronom, akva-filerima ni sličnim štetnim sastojcima.

- Nikada se ne bih podvrgla estetskim operacijama, povećanju ili zatezanju grudi, zadnjice ili bilo čega drugog. Gledam na E! kanalu "Poš", emisiju gde se prikazuje kako su se žene unakazile različitim intervencijama. Šokirana sam na šta liče. To mi je i više nego strašno - započinje priču Tanja, i nastavlja:

- Nema potrebe menjati ono što ti je Bog dao - kakvu me je stvorio, takva želim i da budem. Dva puta sam rađala, dojila svoju decu i naravno da mi telo nije isto kao pre. Zato pribegavam malim ženskim tajnama, kao što je brushalter s "pušapom", koji savršeno digne grudi.

Osim silikona, Tanja je protivnik i botoksa, fejs-liftinga i drugih stvari koje sređuju bore i peglaju lice.

PROČITAJTE JOŠ: PRINOVA U PORODICI ROKVIĆ! Rastopićete se kad vidite kako izgleda mala Aja! (FOTO)

- Kožu treba negovati kremama, a nikako ići pod nož. Neka se devojke našminkaju, doteraju i biće odlične. Zbog te estetske hirurgije i zatezanja lica sve žene liče jedna na drugu. Promene lični opis i ne liče ni na šta. Nikako mi se to ne sviđa. Još na sve to dodaju gomilu filtera i prave iste poze na društvenim mrežama, pa ne može ni majka rođena da ih prepozna. Nije to moja priča - iskrena je pevačica.

Autor: V. T.

#Plastične operacije

#Tanja Savić

#pevačica

'