AKTUELNO

Ponosni roditelji žele da njihov sin govori što više stranih jezika.

Pop pevač Željko Joksimović i njegova supruga Jovana Joksimović, voditeljka emisije "Dobro jutro - Jovana i Srđan" na Pink televiziji, počeli su da se raspituju o obrazovnim ustanovama u kojima se uče bar dva strana jezika. Oni žele da dvogodišnji Kosta u internacionalnom vrtiću uči engleski i francuski jezik, zbog čega ne žale novca.

Foto: Željko i Jovana Joksimović, Foto: Andrej Nihil

- Željku i Jovani je vrlo važno da Kosta na vreme stekne radne navike, pa su odlučili da u skorije vreme krene u vrtić u kojem se uz pesmu i igru uče dva strana jezika. Raspitivali su se kod prijatelja koji su ih uputili na nekoliko privatnih ustanova koje imaju odličan program i u kojima su vaspitači maksimalno posvećeni mališanima. To jeste skupo, ali Željko i Jovana ne pitaju za cenu jer smatraju da znanje nema cenu - rekao je izvor blizak poznatom paru, a ove navode potvrdio je i Željko kome je na prvom mestu obrazovanje sina.

- Mi želimo da naš Kosta zna što više stranih jezika. Svakako ćemo ga jednog dana upisati u školicu koja pruža takvo obrazovanje, ali još uvek ne - kratko je rekao Željko.

Autor: D. Tanasijević

'