AKTUELNO

Drama se nastavlja!

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, s pevačem je već tri godine na sudu zbog dokazivanja očinstva nad Devinom, a sada je stigla u Beograd. Ona je prošla kroz niz peripetija kako bi iz Amerike stigla u Srbiju, a kako se požalila jednoj prijateljici, rizikuje svoje zdravlje samo da bi stigla na suđenje sa Miroslavom.

Foto: TV Pink, Pink.rs/Č. Nikolić

- U aprilu ove godine Mira i Devin su dolazili za Beograd, ali je suđenje odloženo za septembar. Sada Devin nije mogao da dođe jer radi, pa je Mira sama došla, ali jedva. Mnogi letovi su otkazani, aerodromi su smajili linije, jedva je našla kartu kako bi stigla. Nije joj svejedno, pogotovo što je početkom godine operisala izraslinu na glavi za koji se ispostavilo da je tumor. Mora da se pazi i da se čuva, da se ne izlaže gužvi, stresovima i virusima. Više i sama ne zna šta da očekuje od ovog suđenja jer Miroslav stalno nešto izmišlja i odlaže, nervira je i maltretira bez trunke griže savesti, umreće zbog njega - priča prijateljica za Star.

Foto: Facebook.com

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav njegov otac.Ona takođe ističe da je njena i Miroslavova veza bila puna ljubavi i da ju je vodio u Mrčajevce, gde se nisu krili.

- Mi smo javno živeli zajedno, čak me je vozio u Mrčajevce. Nisam želela bilo šta silom da mu tražim. Nikakve pare. Ako Miroslav sam nije osećao moralnu obavezu, nisam želela da ga forsiram. Moram da priznam da me je malo bolelo kada sam pročitala da je Miroslav zetu poklonio sat od 15.000 dolara i time se ponosio i hvalio, a sa druge strane, rođenom detetu u životu jabuku nije kupio - rekla je jednom prilikom Mirijana.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: pink.rs

#Devin Antonović

#Mirjana Antonović

#Miroslav Ilić