AKTUELNO

Da li i Vi vidite sličnost?

Popularna voditeljka Jovana Jeremić, koja od ove sezone vodi vikend izdanje "Novog jutra", jutarnjeg programa televizije Pink, potpuno je očarala gledaoce širom regiona. To dokazuju i rejtinzi, jer je emisija apsolutno najgledanija, što zbog harizmatične voditeljke, tako i zbog uvek najaktuelnijih gostiju, ali i novina koje je uvela u program.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Podsetimo, Jovana je na samom početku emitovanja uvela peščani sat, kako bi svakom od svojih sagovornika omogućila da ima isto vreme govora. Druga novina bilo je, sada već famozno, "Ring for kiss" (Pozvoni za poljubac) zvonce, koje koristi kad tenzija u studiju dostigne vrhunac i želi da smiri strasti među gostima. Treća i (za sada) poslednja novina je pernica, kojoj je dala ime "Pinkovka", a u koju gosti mogu da ostave anonimne poruke, ali i svoje želje, koje će pokušati da ispuni.

Foto: TV Pink Printscreen

Vrlo brzo je napravila haos na društvenim mrežama, gde se klipovi iz njenih emisija često nađu. Jedan takav klip primetili su i stranci, a ono što su primetili je da ih Jovana neodoljivo podseća na planetarno popularnu pevačicu Lejdi Gagu.

Foto: Tanjug/Evan Agostini

"Lejgi Gaga je postala voditeljka?!" napisao je jedan profil na Tviteru uz isečak iz poslednje emisije najpopularnijeg jutarnjeg programa, a komentari su se samo nizali - "Ona je doslovno njena sestra bliznakinja", "Gaga, kraljica Srbije", "O moj Bože, gledam četvrti put", "Ona zaista podseća na nju", "Vredna kraljica", "Gaga juri Pulicerovu nagradu", "Uradiće sve samo da ne bi promovisala novi album"...

Autor: M. P.

#Jovana Jeremić

#Lejdi Gaga

#Novo jutro

#Vikend jutro