AKTUELNO

Nije mu ona mama!

U novom izdanju čuvene emisije "Amidži šou", dobro poznati autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostio je i ovog puta interesantnu ekipu, i to rijaliti zvezde Maju Marinković i Senadu Nurkić, poznatiju kao Maca Diskrecija, repera Nenada Aleksića Ša i zabavljača Boru Santanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je otkrila da je u vezi sa Filipom Carom i šta misli o njegovom muvanju sa drugim zadrugarkama.

Car i ja smo stupili u emotivni odnos, nekih 40-ak dana smo bili 24 sata zajedno. Mi jesmo zajedno, ali naravno da postoje neke situacije unutra koje nisu korektne prema meni, ali ne optrećujem se puno zato što znam da sam ja ispravna i ljudi verovatno razmišljaju da bih odreagovala kako bih odreagovala, da bih napravila haos, ali greše, ja sam sada dosta stabilnija i smirenija – priča Maja, pa nastavlja:
Bila sam sa Janjušem, Mensurem i Filipom, ali Filip nije bivši, ali ako ovako nastavi da se ponaša u nekim situacijama... Sve je to okej, svi smo mi pravili greške u zatvorenom prostoru, mogu da razumem tu igru i kako to funkcioniše, ne zameram mu to toliko, ali ako uradi nešto sa nekom drugom devojkom, ja mu nisam mama da mu kažem kako i šta treba, on najbolje znam, tako da se uopšte ne opeterećujem. Desiće se šta treba da se desi, tako da sam lagana – zaključuje Marinkovićeva kroz smeh u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Filip Car

#Maja Marinković