AKTUELNO

Imala je dobro dušu!

Čuveni muzički tekstopisac, Marina Tucaković, preminula je 19. septembra u 67. godini nakon teške bolesti. Napisala je preko 4000 tekstova, i na taj način obeležila karijere mnogim pevačima sa naše javne scene. Iako nije volela previše da se eksponira u javnosti, poznato je da je oduvek volela da pomaže ljudima i da je bila mekog srca.

Foto: Twitter.com/Marina Tucaković

Ona je svesrdno pomagala Miroslavu Tanasijeviću, koji je godinama radio za nju i sa kojim se okumila. Pored toga što ga je redovno plaćala za obavljanje fizičkih poslova u kući, kao i za povremeno pomaganje u komponovanju i pisanju, odlučila je da za njegovu slavu potroši 2.000 evra.

Godinama to radim, jer smo Miroslav i ja kumovi. Krstila sam mu sve četvoro dece. Preuzela sam pripremanje njegove slave i zaista se potrudim da im napravim razne vrste jela i obezbedim hranu i piće za njegove goste, ali i da im ostane u izobilju kada prođu svečani dani - ispričala je ona 2014. godine.

Foto: E-Stock

Podsetimo, Marina je bitku posle teške bolesti u 67. godinu. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Autor: P.R.

#Marina Tucaković