AKTUELNO

Nije krila emocije!

Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 67. godini, a iza sebe je ostavila preko 1000 tekstova za najveća imena sa naše javne scene koji se oprštaju od najpoznatiheg srpskog tekstopisca. Pevačica Ana Bekuta slomljena je zbog Marininog odlaska, s obzirom da je njihova saradnja trajala skoro tri decenije.

Foto: Twitter.com/Marina Tucaković

Nakon saznanja da je njena prijateljica i jedna od najznačajnijih saradnica preminula, Ana se sa setom prisetila saradnje koja je uvek bila organizovana po specifičnom šablonu.

Tekstove mi je diktirala preko telefona, čak i u pola noći. Imala je takav sistem rada, ja u studiju, ona kod kuće. Sećam se kada smo snimali pesmu "Zavoleh te", imam strofu i refren, ali nemam drugu strofu - kaže Ana i dodaje:
Volela je da čuje kako zvuči to je što je napisala, a onda mi šuškajući onako simpatično kaže "Sačekaj pet minuta". Uvek sam čekala, a te noći sam bila oduševljena kada mi je izdiktirala stihove: "Zbog tebe sam ključala na 100 stepeni,… a Moskva i mraz kad si me ti uvredio" - priseća se Bekuta noći kada je nastao jedan od njenih najvećih hitova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je podelila i svoje impresije o Marininoj ličnosti i rekla da je uživala u njenom društvu.

Uvek je bila vedrog duha, čak i u ovoj situaciji koja ju je zadesila. Volela je životinje, i pse i mačke. Širila je dobre vibracije i uvek kada odem kod nje po pesmu, odem i po tu ljubav koju je širila oko sebe. Uvek je pitala za decu i Milutina - kaže Ana, i dodaje da ju je poslednji put videla pre mesec dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Ana Bekuta

#Marina Tucaković