AKTUELNO

Tenzija raste!

Podela budžeta je završena, zadrugari počinju da komentarišu i daju svoj sud o tome kako je Bane Čolak podelio novac. Ustali su Lepi Mića i Irma Serjanić da kažu šta imaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Zoran Šumadinac, on je mala pi*ketina, zamolio me je da pomognem njegovom prijatelju, da mu je stalo da ostane ovde. Uradio je potez koji je pi*kast, da stavi svog prijatelja za vođu, da ga digne u orbitu, on stavi nekog drugog. Ako želiš da ostaneš ovde moraš da pokažeš karakter. Ispali ste oboje pi*ke i ti i Šumadicac, sramota. Mogao si da postaneš heroj kao Đole Kralj, smatram da ti Zoran Šumadinac nije drug. Mislim da je Viki trebao da da veliki budžet, spustio je sad loptu sa nekim starim zadrugarima, jer želi neki mir. Đoletu ste je*ali majku zbog malih budžeta a sada ćutite kao pi*ke. Meni je dao mali i mene to ne dotiče, mislim da je preovladalo tvoje iskustvo po rijalitijima, da si se pos*o na stolu, svi bi ćutali, ali dobro. Ne znam u kakvim odnosima si bio sa Damirom, ispalo je malo sumnjivo. Obojica koji radite isti posao i znate se dao si mu mali budžet, ispada da je kod tebe proradila ljubomora. Znam da se niste voleli a sada si Mikiju dao veliki budžet, nekome lako praštaš i lako pamtiš. Neke stvari su se tu ne poklapaju, ali eto ja sam rekao neko svoje viđenje. Ponavljam još jednom, nije mi jasno ovo za Zokija, ispao je klasična pi*ketina, umesto da spasi svog druga za koga me je molio da mu pomognem, on ispadne pi*ka - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Đoleta, ja sam mu objašnjavala kako treba da uradi i poslušao me je. Svi ste kao hijene počeli da skačete na njega jer je iskočio u prvi plan, mislili ste da ćete na osnovu tog postupka da se izdvojite. Međutim, ja sam uvek i zauvek na njegovoj strani, jako je iritantan i to je dobro za ovaj šou, ja ću ga uvek štitti. I mene mnogi ne vole i ćute, jer znaju da ću im se na*ebati majke. Ja sam čak i pitala za ovog dečka da li je gej, nemam ništa protiv toga, ali me je zanimalo, jer sam odlučila da te ubacim u igru, pošto ti tvoj prijatelj nije pomogao, ja ću. Ja sa Banetom nemam neki odnos i ja sam iznenađena budžetom, jednom me je uvredio, ja njega nisam. Niko ovde nema stalni karaktr, ja sam neko jako za*eban ali isto tako nisam gladna, mnogi danas se samo mirite radi hrane ili cigara a lajete okolo. Mnogi ste na testu, kao što je bio i Bane. Bez obzira na to što imamo zajedničke prijatelje, želela sam da čujem tvoje mišljenje. Na osnovu ovog budžeta sam htela da vidim kako će biti, mislila sam da me ne gotiviš, ali sam sa druge strane videla da si korektan, svakako mislim da ćemo se družiti - govorila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga