AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Darko Tanasijević nalazi se u novom delu Zadruge, a njemu se prudrižio Mateja Matijević. On će progovoriti o vezi sa Anđelom Đuričić, koju je ozvaničio u toku porethodne nedelje.

Kako je kliknula meocija između tebe i Aneđele? - pitao je voditelj.
Sve je bilo spontano, spontano se desilo među nama. Bila mi je jako simpatična. Provodimo vreme non stop zajedno, družimo se i upoznajemo. Roditelji mi se nikad nisu mešali. Volim da čujem da podržavaju. Mislim da ne postoji razlog, niti je devojka bilo šta pokazala, da neko kaže da nije za mene. Lepa, pametna, rečita - rekao je Mateja.
Ispratio si emisiju "Narod pita" u kojoj je gostovala Tara, šta misliš kako reaguje na tvoju vezu? - pitao je Darko.
Setio bih se malo više nedelja u nazad na njeno gostovanje u Amig-iju kad je rekla gnusne uvrede. Rastali smo se u okej odnosima, nismo se čuli celo leto. Osećao sam potrebu, vraća se na mesto gde smo bili, osećao sam potrebu da joj poželim sreću u Zadruzi 4. Podlegla je lažnim informacijama, rekao sam da ne posotji šansa ni za drugarskim odnosom - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja je prokomentarisao odnos Sandre Čaprić i Dina Dizdarevića.

Rekla je da oj treba jači muškarac. Nisu joj se svidele reakcije, gde je on zaplakao, gde je vikao da hoće da bude Mateja. Bio sam orisutan kad je rekao da zavidi Nateji, jer želi da imaju bliži odnos. Oni provode 24 časa zajedno. Ona je bila rezevisana, jer je osećala simpatije. Odmah je stavila gard i bila he odmerena. Ne želi da dozvoli da joj se dovoljno približi. Sa mnom je oni burazerski - obajsnio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavko ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga