AKTUELNO

Stavio sve karte na sto!

U toku je emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević nalazi se u novom delu Zadruge, a njemu se prudrižio i Filip Car, koji će progovriti o jučerašnjem sukobu sa Mesnurom Ajdarpašićem, ali i ostalim odnosima u Beloj kući.

Hajde da počnemo od koflikta sa Mensurom, šta se tu dešavalo? - pitao je Darko.
Ja sam rekao juče, da me je saslušao, možda mu ne bi smetalo. Krenuo sam možda nepottrebnim rečima. Hteo sam da mu predočim da je oj utisak na samom početku bio negativan, da sam kroz par dana promenio mišljenje o njemu. Činio mi se aragantno i kao neko ko provocira ljude. Ne znam čemu, mislim da u 95% kuće ima loše mišljenje. Da li može biti validan, ako su mu svi loši. Njemu su svi ispod njega. Ja nekako ne bih njega previše komentarisao. Ima sam sukob, videćem kako će dalje - pričao je Filip na samom početku.
Je l' to zbog Mine? Ljudi pričaju po kući da ti je Mensur ostao rak rana, jer ga je Mina ludo volela - upitao je voidtelj Darko Tanasijević.
To nema veze sa vezom. Da je bilo prošle godine, pa ajde. Meni je Mina jedna velika tačka. Ne mogu reći prošlost, jer nije dugo boravila u mojoj glavi. Prošlo je puno vremena. Ja sam nju sreo napolju, posle prekida i u studiju "Narod pita" - odgovorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si očekivao onakve sukobe sa Janjušem? - pitao je voidtelj.
Mensur mi je smešna priča za ovo što ja višem razmišljam o sukobu sa Janjušem. Janjuš je neko sa kim sam bio prijatelj ili drug, nismo uspeli izgraditi veliko prijatlejstvo. Mislim da je nepotrebno bilo da dolazi do onakvih konfilkta - odgovorio je Filip.
Kako se Januš pokazao kao čovek u Zadruzi, kako prema tebi, a kako prema svojoj ženi? - dodao je Darko.
Ja ne bih sudio o tome. U konfliktu sma rekao svašta. On najbolje zna gde je grešio, kao što ja najbolje znam sam za sebe. Meni je žao, neobično mi je da nemamo kontakt. Specifičan je odnos. On i ja se toliko pita pogledamo. Imamo tu neku povezanost. Mislim da i on i ja žalimo za prijateljstvom koje više ne postoji. Mislim da sam ja Maji bitan. Prošle godine sma joj bio bitan, kao drug i prijatelj. Na krjau je iz tog došlo do veze, odnosa, ljubavi i do svađa, naravno. Ja mislim da ne mogu ući u njenu glavu, ne znam kako trenutno gleda na neke drue, svoje odnose. Kao što me pitaš za Minu, što je iza mene i ne razmišljam. Mislim da me voli i da sam je više ispoštovao nego devojke sa kojim sam imao duže odnose. Nije se moglo sakriti od javnosti, hteo sam da ostane privatnost. Tako je da se sve vrlo brzo sazna, čarobna kuća i sve ispliva. Ja sam odlučio da ne krijem to, najviše da ne bih nju povredio. Nameće se stalno da je momci nisu priznavali. Janjuš je u momentima nije priznao, ali bio je javno. Stalno se spominje da je nepriznata, od onog indijanca Čorbe i Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko te je obradovala torta koju je Maja psolala? - pitaoje Darko Tanasijević.
Poslala mi je tortu i pismo. Ovde kad uđeš izgubiš pojam o svemu što je napolju. Ništa konkretno nisamnapravio, možda kroz zezanje i šali. Da sam hteo nešto napravizti, bio bih u karantinu sa njom - pričao je Filip.
Da li ti se i u kojoij meri sviđa Sandra Čaprić? - dodao je Darko.
Pa ovaj, znao sam da ćeš da me pitaš - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga