AKTUELNO

Pevači se opraštaju potresnim rečima od Marine!

Marina Tucaković, najpoznatiji srpski tekstopisac, preminula je u Beogradu nakon teške bolesti u 67. godini. Marina je poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Foto: E-Stock

Estrada lije suze za Marinom, a gotovo da ne postoji pevač kome ona nije napisala hit.

- Jako mi je žao. To je žena koja je imala jak uticaj na moju karijeru, moje prve hitove je ona pisala... Neka joj je večna slava! - poručila je Tanja Savić za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo mi je žao... Bile smo u kontaktu porukama u poslednje vreme… Borila se lavovski. Najveće hitove u karijeri mi je ona napravila, hvala joj. Legenda najveća! Veliki gubitak - poručila je Goga Sekulić za Pink.rs.

- Noćas je umrlo bezbroj pevača, njima neće imati ko više da piše najlepše pesme na svetu. Vi, Marina, niste, vi ćete živeti zauvek. Zato laku noć, moja draga Marina. Do nekog novog jutra. Hvala vam za sve - napisao je Stefan Đurić Rasta putem Instagrama.

Foto: Instagram.com

- Pesnikinjo moja. Anđeli s tobom - napisao je Milan Stanković.

- Niko kao ona. Čast mi je bila što sam je poznavala, živeće večno kroz njena dela i hitove koje je ostavila iza sebe... - rekla je Aleksandra Mladenović za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo je najtužnija vest koju sam čula i ne pamtim da mi se ovoliko srce cepalo… Napisala je mnogo pesama za mene ne samo jednu, ali to sad nije bitno… jako mi je tesko - poručila je Katarina Grujić za Pink.rs.

- Takvi kao Marina nikada ne umiru. Toliko toga je ostabila iza sebe da bi bila zaboravljena. Nadam se da je otišla na neko lepše mesto. Izuzetno sam poštovala i cenila Marinu, kao i sve što je ona radila. Saučešċe celoj porodici - oglasila se Nada Topčagić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Najveća i najbolja zauvek ćeš živeti u našim srcima i u svojim pesmama koje će svirati večno. Vi ste ostavili večni trag na ovoj zemlji. Velika je čast što sam vas poznavala. Dubok naklon i laka zemlja - napisala je Anastasija Ražnatović.

Autor: Pink.rs