AKTUELNO

Više ništa neće biti isto!

Prethodna noć u Beloj kući, definitivno je najšokantnija noć nove sezone najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu. Veče puno iznenađenja, žustrih okršaja, svađa, ljubavnih intriga i najbolnijih ispovesti. Nakon vandrednog ubacivanja na iznenađenje svih ukućana i publike, počela su i Pitanja novinara.

Foto: TV Pink Printscreen

Martina Petrović je bila prva ukućanka iznenađenja kojoj je domaćin Dušica Jakovljević poželela srdačnu dobrodoščicu. Mlada osamnaestogodišnja devojka se bavi Tik Tokom, nije krila uzbuđenje zbog useljenja na velelepno imanje u Šimanovcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam 18 godina i ulazim kao slobodna devojka, videćemo šta će se desiti, ne želim ništa da obećam još uvek. Iskreno, nije mi se svidelo što je Milica, moja vršnjakinja, prozvala Minu Vrbaški, preterala je, ja bih sačekala malo, ona je rekla da ima dečka, a odmah na početku je legla sa nekim. Ova Milica mi nije simpatična, već je prošlo određeno vreme, trebalo je da se opusti, ona ništa ne komentariše - prokomentarisala je Martina na samom početku.

Drugo iznenađenje večeri vanrednog ubacivanja bila je Sandra Bakša, koja je svoj akcenat stavila na poznanstvo sa zadrugarom Nikolom Grujićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz Novog Sada dolazim, imam snimljenu svoju prvu pesmu. Poznajem samo Nikolu Grujića, bila sam davno sa njim, jednom sam se videla sa njim, to je bila neka kombinacija, ljubav za jednu noć, neka bude tako. Nisam tada znala da je oženjen, ja sam posle saznala da je oženjen, ja sam posle snimanja spota spavala kod njega. Imali smo intimne odnose, ne mogu da lažem, to je bila u njegovom bračnom krevetu. Mi se posle toga nismo ni čuli, prestala sam da mu se javljam, iako me je dodao na fejsbuku, tada sam imala 18 godina - otkrila je Sandra.

Nakon njenog ulaska u Belu kuću, tenzija je kulminirala, jer je tema ljubavnog odnosa sa Nikolom Grujićem bila prva na listi. Zadrugar je negirao odnose sa njom, dok je ona bila uporna u svojim iskazima. Ubrzo je došlo do njihovog žestokog okršaja!

Kada je usledila emisija Pitanja novinara, došlo je do najšokantnije ispovesti u rijaliti programima ikada. Naime, nakon spekulacija i varijacija na temu tužne priče koja se neko vreme naslućivala, predstavnik portala Pink.rs Darko Tanasijević je započeo priču sa Viktorijom Mitrović, ne bi li se konačno saznala istina. Viki je šokirala naciju pričom i predala srce na dlanu kroz ispovest koju je podelila sa Darkom i celim Balkanom.

Ja znam da ću o ovome svakako morati da pričam. Ja sam u novinama bila pre 6 godina, otprilike. Sa 12 godinama sam doživela silovanje od strane sveštenika, čovek je još uvek u zatvoru, ja pokušavam da to zaboravim, ali ću pamtiti dokle god sam živa - otkrila je Viktorija.
Ja sam tada bila u osnovnoj školi, imamo veronauku i crkvu, nedeljom smo išli na tu službu do 11 sati, to smo radili zimi, tako se radi. Ja verujem u Boga, ali nisam želela da se krstim do prošle godine, kada sam se i ja krstila, ne palim sveće, izlazim sa slave, mene to sve podseća na ono što sam preživela. Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. Dete mi je još u selu, želim da sklonim dete odatle. On je imao 58 godina tada, a ja 12 - nastavila je Mitrovićeva.

Nakon Viktorijine ispovesti, zadrugari su smogli snage da prokomentarišu ovaj monstruozni zločin, ali neki od njih nisu mogli ni toliko. Milana Šarac Mima je skrhana i potrešena jedva uspela da izgovori par rečenica na ovu temu i otkrila zašto je toliko pogođena i koji je detalj nju posebno slomio.

Baš je prestrašno, i dalje mi nije dobro, ne mogu baš da pričam. Sve što je rekla Stanija slažem se, ne bih da se ponavljam - rekla je Mima.
Znam kako je odrastati sa babom i dedom, jer sam i ja imala takvo odrastanje - nastavila je Mima kroz suze, pa je potom sela jer nije smogla snage da nastavi.

Da šok bude veći, Mia Jovanović je kasnije porazgovarala sa Viktorijom Mitrović i kroz svoje reči utehe otkrila svoju najvceću životnu traumu.

Nisi jedina, samo želim to da ti kažem. Mene momak nije mogao ni da takne 2 godine, niko, ja sam počela odmah da vrištim i sve. Ne treba mi ni muž, ne želim. To se dogodila pre 6 godina - priznala joj je Mia.

Da veče nije moglo da prođe bez svađe i burnih okršaja, prošle noći dokazali su Filip Car i Mensur Ajdarpašić, koji su pružili publici maratonsko nadmetanje i prepucavanje.

Ja više poznajem poznajem tvoj svet, nego ti moj! - dobacio je Filip.
On je moj fan sigurno, tako i treba da bude - smejao se Mensur.
Koliko ima ovde fanova dotičnog gospodina? Ja tebe ništa ne razumem, čoveče, kao da je nešto napamet naučio. Da li mogu da popušim jednu, dok dekan završi? - govorio je Car.
Ovo njegovo primitivno ponašanje je verovatno interesantno samo ljudima poput njega. Ja sam sa njihovim devojkama bio pre njih. Videće oni ko je bio u njihovoj prošlosti - pričao je Mensur.

Vrlo brzo je došlo i do međusobnog ismejavanja!

Mensur Ajdarpašić, već dovoljno isprovociran ušao je u sukob i sa Markom Osmakčićem, koji je već danima ćutao i kako kaže trpeo razne uvrede na svoj račun. Došlo je do nikad jačeg okršaja između ova dva zadrugara, te je i obezbeđenje moralo da reaguje.

Hajde da obaramo ruke, hoću da obaramo ruke! Hajde, pokaži mi koliko si jak! - provocirao je Marko.
Je*em te u usta! Bolje ga odvedite. Ima da cviliš kao zadnja pi*kica - rekao je Mensur i pljunuo ga, a zatim mu je Marko uzvratio.

Ono što je svakako obeležilo noć je jedan od trenutno najmirnijih odnosa u kući, a to je nova ljubav između Mateje Matijevića i Anđele Đuričić. Na pitanje novinara, mladi zadrugar je uporedio svoj sadanjšnji odnos sa prethodnom turbilentnom vezom koji je imao sa Tarom Simov.

Mnogo mi je lepo, upoznali smo se još na sistematskom pregledu, odmah mi je zapala za oko. Ja se oduševim svaki put kad ona ustane, nemam nijednu zamerku za sada. Desila mi se Anđela i mnogo mi se dopala, mislim da je u rijalitiju sve lakše u dvoje, mislim da joj je plus veza sa mnom. Znate svi kako sam ja reagovao na neke stvari kad sam bio vređan, neću pljuvati po nečemu što sam imao i radio, ali ova priča sa Anđelom je potpuno drugačija, sve je teklo spontano. Svi znamo koliko sam ja turbulentan odnos imao, to nije tajna - govorio je Mateja.

Ljubav koja nikako da postane obostrana, takođe je bila tema. Dino Dizdarević danima pokušava da osvoju atraktivnu Sandru Čaprić, koja je sinoć objasnila šta je najveći problem.

Ja imam plan i program u svojoj glavi, rekla sam da jesam slobodna, ali uvek glasam za ljubav. Dino je uvek bio tu za mene, ne razmišljam trenutno o tome, izbegavala sam to da vidim. Onda je popio tri piva i postao je malo naporan, mene je to naljutilo, pa sam promenila ponašanje prema njemu. Ako ne mogu da uzvratim, ja se promenim. Počeo je da me guši, a ne želim da ga povrdim. Jako je postao naporan, tada počinju da me nerviraju sve stvari koje me pre nisu nervirale - objasnila je Sandra.

Ne tako odlučan kao Dino, Marko Osmakčić je i dalje u dilemi kada su zgodne zadrugarke u pitanju. Požalio se, da nije sasvim siguran u svoj fokus kada je ljubavni odnos u pitanju i otkrio šta se dešava sa njim i Milanom Šarac Mimom.

Još jedan od konflikata koji je obeležio noć je svakako svađa bračnog para Dragojević sa Mensurom Ajdarpašićem.

Filip je ovde nadjačao sve njegove "vokabulare", naučio je da kaže da moramo imati nivo obrazovanja i vokabulara, presveti Mensur, već puca, danas je gađao flašom momka. Meni je on presmešan, naročito u ovim čizmicama, pratite njegov rad i videćete dokle će dogurati, dečko je postao predmet sprdnje. Mensur je pustio svoja krila nakon diskvalifikacije Tomovića, posle se iživljavao nad ženama. Pesmu je uradio, dužan, pa je došao da ovde odradi. Željan je dokazivanja, mene ove pričalice nikad nisu zanimale, nikad mi nije bio zanimljiv kao pojava. Bio je i Tomoviću sprdnja, kao što sada postaje svima - komentarisala je Dalila.
Meni svako ovde da spomene i majku. Moj život je za mene savršen i meni ne fale te stvari koje mi pominju, on to može da kaže da je to zbog "parčeta vagine", on to radi zbog vagine, ne znam kako njegova majka ide kroz Bar, da li njegova majka ide pognute glave kroz Bar? - govorio je Dejan.
Samo se ti smej, plakaćeš! - pretio je Mensur.

Nema sumnje da je ova noć promenila sve. Kako će se dalje odvijati odnosi u kući nakon svega i kako će se snaći nove učesnice, ostaje nam da ispratimo.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga