AKTUELNO

Sukob se nastavlja!

U toku su "Pitanja novinara", a Darko Tanasijević upitao je Filipa Cara za današnji okršaj sa Mensurom Ajdarpašićem:

Ja verujem da nikome ovde nije lako, nije lako ni njemu, ja sam siguran. Videli smo šta se desilo sa Miljanom Kulić, koja je mnogo iskusnija od nas dvojice. Ovde je sve moguće, svi lako upadnemo u krizu. Možda sam i ja loše startovao, ali svakako da mi je on zanimljiv, ja mislim da je ceo konflikt zbog Mine - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije sigurno njemu bilo prijatno prošle sezone, videli ste šta se sve tu dešavalo, ona (Mina) me je volela, sigurno više od njega, ne znam da li samo ima problem sa tim ili što sam bio sa njegovom sadašnjom devojkom - govorio je Mensur.
Ja ne mogu imati problem zbog toga, jer je to sve bilo pre mene - dodao je Car.
Ja sam znao za šta se borim u životu, uverićete se i vi u to, što se sporta tiče, teško da može neko ko je fizički i psihički neinteligentniji od mene da mene ponizi. Čovek mene ne poznaje lično, ne poznaje ni moj svet, ni moje ljude - nastavljao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja više poznajem poznajem tvoj svet, nego ti moj! - dobacio je Filip.
On je moj fan sigurno, tako i treba da bude - smejao se Mensur.
Koliko ima ovde fanova dotičnog gospodina? Ja tebe ništa ne razumem, čoveče, kao da je nešto napamet naučio. Da li mogu da popušim jednu, dok dekan završi? - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo njegovo primitivno ponašanje je verovatno interesantno samo ljudima poput njega. Ja sam sa njihovim devojkama bio pre njih. Videće oni ko je bio u njihovoj prošlosti - pričao je Mensur.
Neka, neka se on teši - rekao je Filip.
Mene je Maja dočekala ispod karantina i onako entuzijastično zagrlila... - počeo je da prepričava Mensur.
Laže čovek, prišao je i pružio mi ruku. Ti mene gledaš u oči i lažeš - demantovao ga je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga