AKTUELNO

Šok nad šokovima!

Sandra Bakša nova je učesnica "Zadruge 5", a odmah u studiju otkrila je zanimljive detalje o poznanstvu i avanturi sa jednim oženjenim zadrugarom:

Iz Novog Sada dolazim, imam snimljenu svoju prvu pesmu. Poznajem samo Nikolu Grujića, bila sam davno sa njim, jednom sam se videla sa njim, to je bila neka kombinacija, ljubav za jednu noć, neka bude tako. Nisam tada znala da je oženjen, ja sam posle saznala da je oženjen, ja sam posle snimanja spota spavala kod njega. Imali smo intimne odnose, ne mogu da lažem, to je bila u njegovom bračnom krevetu. Mi se posle toga nismo ni čuli, prestala sam da mu se javljam, iako me je dodao na fejsbuku, tada sam imala 18 godina - otkrila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako će izgledati naš susret, mislim da će se praviti da me ne poznaje, nismo se videli posle toga, ja sam tada bila i drugačija. Ja sam sad slobodna, poznajem jednu devojku koja je trebalo da uđe, ali smo u svađi, znam mnogo toga o nekim zadrugarima, ali ću otkriti to ako budem u situaciji. Imam podršku roditelja i prijatelja, oni znaju za ovu priču sa Nikolom, jedino su mi rekli da nemam intimne odnose pred kamerama, ali ne želim da kažem ništa - dodala je ona.

Nova zadrugarka je zatim prokomentarisala i muškarce u Beloj kući, pa otkrila da joj je Mensur Ajdarpašić zapao za oko:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče muškaraca u kući trenutno, Mensur mi je okej, za Milicu nemam komentara stvarno, s obzirom da ima 17 godina, mislim da je to preterano, iako se sve može očekivati - završila je Sandra.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga