AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U večerašnjem izdanju emisije ''Pitam za druga'' kod Kendija i Ane Radulović na RED televiziji gostovala je bivša zadrugarka Sandra Todić.

Foto: RED TV

Sandra je ovom prilikom prokomentarisala to što je prva zadrugarka koja je napustila petu sezonu.

Krivo mi je. Mislim da sam ispala jer nisam učestvovala u tim igrama i u izboru za mis. Nisam to shvatila toliko ozbiljno, krivo mi je iskreno. Ne znam šta mi je bilo da odbijem te igre, da sam igrala ostala bih duže. Ima dosta mutavijih od mene, Vladana, Zoki Šumadinac, Davor Lazić, ima ih dosta - priča Sandra.

Todićeva je sada otkrila sve o odnosu sa Franom Pujasom.

Fran mi je zapao za oko, iskren je, drugačiji je, razlikuje se od drugih, sviđaju mi se njegove tetovaže kako mu stoje. Hteo je da me poljubi, ali ja sam se izmakla i dotakli smo se samo na blic. Ja volim da se družim sa osobom, da je upoznam, pa da pređemo na nešto veće. Baš je bilo prerano, tri dana. Poklonio mi je duks, tako da imam uspomenu od njega. Ja nemam tetovaže, ali možda uradim nekad. Planiram da uradim lava jer sam lav u horoskopu. Brzo menjam mišljenje i raspoloženje, tako da ne znam da li ću - priča Todićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnula se i na odnos Marka Osmakčića i Stanije Dobrojević.

Mislim da je Marko bacio oko na Staniju. Rekao mi je da je Stanija lepa i pametna, ali svestan je da ima dečka. Rekao je da ono što ne želi da drugi njemu rade neće ni on njima. Mislim da je i Stanija bacila oko na njega - zaključila je Sandra.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.

#Sandra Todić