AKTUELNO

Ovako je izgledala prethodna noć na velelepnom imanju.

Veče na velelepnom imanju počelo je ulaskom voditelja Milana Miloševića u Belu kuću. Njega su zadrugari čekali za crnim stolom, a potrčci su zauzeli svoje mesto i krenule su nominacije.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Đole Kralj, ovonedeljni vođa je u ponedeljak izabrao za potrčke Viktoriju Viki Mitrović i Marka Janjuševića Janjuša. Zadrugari su sinoć birali između njih dvoje, koga će poslati u izolaciju, a Milan Milošević im je nakon toga saopštio ko je nominovan od strane publike.

Nominacije su počele žestoko. Dejan Dragojević je ušao u sukob sa Janjušem, kojeg je i nominovao. Naime, Dejan nije štedeo bivšeg košarkaša pa ga je pred svima nazvao beskućnikom:

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Viki, meni je ona skroz okej, ona je stvarno iskrena. Za Janjuša bih rekao da je prvi kralj koji je beskućnik, on ponižava svoju suprugu, jer je on ovo njoj priređivao od prve sezone, onih stepenica, mogla je da vidi direktno šta joj muž predstavlja, sve radi na silu. Odnos sa Majom je bio isfoliran, po mom mišljenju to nije normalno i nije smešno, on sve radi isto, njega ne interesuje ništa van, ovo je njegovo bitisanje. Ne sviđa mi se njegov rijaliti, što sa 37 godina živi u Etno selu. Sram te bilo, žena ti oprašta prvu, drugu i treću sezonu, on je go*no od čoveka, ne voli svoju ženu, sve vreme živi u Etno selu! Sram da te bude, ti si go*nar klasičan, napada Takija, čovek ima toliko godina koliko ima - govorio je Dragojević.

Naredna koja je ušla u sukob sa Janjušem, bila je Aleksandra Subotić, koja je stala na stranu svoje drugarice Maje Marinković, pa je za Janjuša imala šta da kaže:

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam ulazila u rijaliti, imala sam najpoganije mišljenje o Janjušu zbog svoje drugarice Maje. Ne verujem da je tu bila neka prevelika ljubav sa njegove strane, jer je tek tako ostavio. Ja sam gledala kako me pokojni bivši dečko vara na televiziji, pa mi je trebalo vremena da to prihvatim. Taj prekid emocije... Ono finale je bilo katastrofalno. Kad sam ušla ovde, počeli smo da pričamo i dosta me je isprovociralo kad ga je Irma naložila da ja nešto pretim. Naložila ga je da ja njemu pretim i on je meni počeo da priča da ne mogu ja njemu da pretim, da ja ne znam koga on ima napolju. Sutradan smo otišli u dvorište, nezahvalno je mešati se u nečiju vezu, to je između Maje i njega, ali ja sam ušla sa stavom da mi se čovek ne dopada. Meni se ova njegova igra nimalo ne dopada. Ja ne volim kad se neko igra sa nečijim emocijama, mada se ove devojke prikazuju kao radodajke. Marijanu ću izuzeti, jer mi je drugarica. Ali ako ti je jedini kvalitet u rijalitiju da raširiš noge... Zameram njemu, ali ni one nisu ništa bolje. Ja sam se danas tuširala, trudim se da sa ljudima budem koliko toliko u dobrim odnosima, on je ušao dok sam se tuširala i ja sam mu to zamerila - govorila je Aleksandra, a onda je skočio Janjuš govorivši joj da je postala dama tek kada se udala, a da i dalje ima prošlost koja ju je obeležola.

Dalila Dragojević bila je sledeća koja je komentarisala Janjuša i Viki:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da su mi se Viki i Marko, na primer, najviše izdvojili od novih takmičara. Ja volim takve devojke, ona mi je kompletna kao ličnost, simpatična mi je, niko i ne shvati ozbiljno šta ona priča, ne mogu ni za šta da je okrivim ili napadnem, meni je ona pravi drug. Prirasla mi je srcu, čula sam i njenu tužnu priču, mislim da je veoma hrabro ušla. Viki, ti si za mene super i ostani takva. Što se Janjuša tiče, Dejan mene stvarno stavi u nezgodni položaj, sad su se vređali konstantno, Dejan ima neko svoje viđenje, drugačije ljude ne voli, ne možemo da se uklopimo što se tiče mišljenja. Sinoć smo gledali Janjuševe klipove, meni je to smešno, bude zanimljivo. Što se tiče životne situacije, sam je izabrao svoj put, mene to ne zanima, ako je njemu supruga uspela da oprosti sve što se dešavalo, to je njihova stvar. Što se odnosa sa Majom tiče, ja sam na početku rijalitija rekla da mi se nije dopadalo sve to, lupanje glavom u zid, ali sam prepoznala iskrenost. Jedino mi se nije dopao napad na Takija. Poslaću Janjuša u izolaciju - govorila je Dalila.

Naredni su bili Deniz Dejm koja je sačuvala Viki jer joj je se našla u budžetu prošle nedelje, a takođe je za nju rekla da je žena bez predrasuda, a nakon nje je ustao Mensur Ajdarpašić:

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Janjušem sam prošle godine imao neke sukobe, to je sve bilo zbog tih žene. On nikada nije moje teme komentarisao, nikada se nije mešao u moje ljubavne odnose, nikada ništa nije osuđivao, on dobro zna da ja ne želim da njemu stajem na muku. Meni je interesantno ovo što on radi, poštovaću ga, dokle god on mene poštuje. Ja nisam bio Janjušev prijatelj i drug, a Maja i on tada nisu bili u vezi, ja sam samo jedan prolaznik koji se našao u toj nekoj situaciji. Nisam mu se mešao u vezu, verovatno bih je odbio da su oni tada bili u vezi. Nećemo biti prijatelji, ali će od strane mene imati poštovanje. Nisam imao letos se*sualne odnose sa Majom, ne bih nikada lagao u vezi toga. Nismo imali ni poljupce, grlili se jesmo, zagrljeni smo hodali, ja nju volim kao druga. I Taki me poštuje, zvao me je da mi kaže da povedem računa o njoj. Što se tiče Viki, jako mlada devojka, tu treba psihološka analiza, ja je gotivim i u dobrim smo odnosima. Ne želim da je uvredim, pričam samo o nekim činjenicama. Ima ovde raznih profila devojaka, ja nikoga nisam uvredio ovim izjavama, niti opsovao, ovo je samo moje mišljenje. Daću prednost mom odnosu sa Janjušem, njega ću sačuvati - govorio je Mensur i ušao u sukob sa Deniz, jer je vređao devojke koje se snimaju za "Only fans".

Marijana Zonjić bila je naredna koja je bez dlake na jeziku nominovala:

Foto: TV Pink Printscreen

Jasna je situacija. Tako da, smešne su mi ove nominacije kako pričaju o njemu tako, a onda svi trče kod njega. A čuvaju ovu Violetu, Viki, svastiku... Ja Janjuša poznajem 5 godina, upoznali smo se u jednom lokalu, bio mi je antipatičan. Sad ništa strašno ne radi, a napadate ga, a niste dok je bio oženjen. Ima čovek pravo da se sprda i zeza, kao što i mi imamo svoje pravo. Ja o njemu imam super mišljenje. U trojci sam ga napadala zbog Maje, jer sam nju uvek branila. Napolju se nismo čuli i videli. Kad sam ušla ovde rekla sam da neću da imam drugarice. Meni su drugarice zakuvale dosta toga u rijalitiju. Shvatila sam kad sam popričala sa njim da nemamo problem. Jedna od najdražih osoba mi je bode. Brižan je, dobar i fin. Mi vrlo dobro znamo kakav je naš odnos. Viki je skakala svaki put kad se pomene moje ime. Desio se sukob oko posteljine, ne znam iz kog razloga. Onda sam shvatila da je to zbog Janjuša i njihovog odnosa napolju. Udaljila sam se od nje, ali gledam je ovako sa strane i rekla sam: "Bože, na kraju ću da je zgotivim". Ona je štetna samo za sebe, a dobra za druge. Tako može samo sebi da naudi. Legendica si. Ali ipak ću da sačuvam Jaška - nominovala je Marijana.

Filip Car je iznenadio sve na nominacijama. Naime, svi su čekali njegovo izlaganje o Janjušu:

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ja ću krenuti od Viktorije. Draga mi je, simpatična, biće ona dugo ovde, pa će da vidi kako funkcioniše ovde. Da pričam o Onlifensu, malo mi je vulgarno to, ja dolazim iz male sredine. Može novac da se zaradi na stotinu drugih načina. Neke stvari koje Viki radi ovde, to je kao neka njena maska. Ne da se folira, nego da neke stvari i koje kaže, ja mislim da je ona moralnija od ovih devojaka ovde. Čim ona toliko potencira taj s*ks, znaš kako kažu, pas koji laje ne ujeda. Nije ona loša toliko koliko sebe predstavlja. Draga mi stvarno. Vidim da nije alava, da nije škrta, da je neko ko hoće da podeli sa drugima. Dobra je za ovaj projekat, može da pruži puno. I ona je rekla da mene gotivi, stvarno je okej prema meni. Imam stvarno dobro mišljenje, to je to - krenuo je Car, pa prešao na Janjuša:
On je jedini čovek u kući sa kojim nemam komunikaciju, mada se nasmejemo često forama, ja njegovim, on mojim. Imamo neki neobičan kontakt. Vrlo smo slični, impulsivni smo. Sličnog smo karaktera, mada nećemo neke stvari nikada oprostiti jedan drugom.Pričaćemo tu o tom odnosu, vodiće se polemike, ne bih voleo da ulazim u veće konflikte sa njim. I ovo što je bilo, bilo je previše. Evo, nek se meni desi sve što ja želim njemu. Šta je bilo, bilo je, generalno nemam loše mišljenje o njemu. Zlo mu ne želim. Malo sam u nebranom grožđu sad da pričam o našem odnosu - pričao je Car kada ga je prekinuo Mića:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne verujem šta pričaš. pre tri noći si hteo da ga šamaraš! - ubacio se Lepi Mića.
Pa impulsivan sam. Ja često govorim dvosmisleno, nekad ubodem, nekad ne. Slušam šta pričate, komentarišete čoveka od 36 godina kao da je retardiran, kao ove sezone si mi top. Ili me voliš ili me ne voliš. Što se ove nominacije tiče, sa Viki stvarno imam dobar odnos, ona ima tu simpatičnost i dragost, da i ono loše što radi, ljudi će naći opravdanje. Pazi samo da ne budeš etiketirana loše. Neke stvari zadrži za sebe. Janjuša nikad nisam poslao u izolaciju. On je mene poslao više od jedanput. Ja njega nisam nijednom, neću ga poslati ni sada, koliko god to nekome bude smešno i suludo. Ali ja sam sa tim čovekom proveo preko 9 meseci zajedno. Koliko god proveo vremena sa Viki, ne mogu da pošaljem sa Janjuša - rekao je Car i šokirao sve.

Stanija Dobrojević ostavila je trag u sinoćnim nominacijama, ona je isto iznenadila sve svojom nominacijom:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam savršen spoj tradicionalnog i modernog. Što se Viki tiče, ona mi je izuzetno simpatčna. Janjuš i Maja su mi bili dva omiljena idiota, taman su raskinuli, a ja sam paketom želela da ih i pomirim. Sreća, pa nisu ni uneli. Mislim da je Janjuš i dalje emotivno vezan za Maju, mislim da i dalje ima Janjuša u njoj, bez obzira što je sa Carem. Ali mislim da se mene zenta Janjuš, misli da ću ga nagaziti kao Subotićka. Šaljem Viki - odlučila je Stanija.

Tokom izlaganja Aleksandre Kostadinović koja je rekla da se Viki ponaša kako se ponaša zbog prošlosti, Viki je ustala i otkrila kakva je ona:

Ja kažnjavam muškarce, postoji razlog. Ne volim vas, ne volim ceo muški rod. Imala sam veliki problem sa muškarcem, izdešavalo mi se svašta nešto. Generalno mrzim sve muškarce, zato se tako ponašam. Kažnjavam sebe zbog muškaraca. Mogu da nađem nekog i da se zaljubim i da se preudam, sve ja to mogu, mogu da radim drugi posao, znam sve... Ali generalno mrzim muški rod, ne podnosim. kad se setim toga, počnem da pljujem i da ujedam. Imam averziju prema muškom rodu... To je posledica, prosto je tako. Ali u trenutku, normalno, živ sam čovek, imam želju za odnosom, emocijom. Možda se sve promeni kad mi rana zaraste, ali to je to - rekla je Viki.

Mia Jovanović otkrila je da poznaje Viki od pre Zadruge, a onda je šokirala zadrugare kada je rekla da je gledala njene snimke, pa joj je udarila i na majčinstvo :

Ja sam rekla Janjušu da mu jedino zameram te neke svađe sa Majom, on to zna. Što se Viki tiče, iznenadila sam se kad sam čula da ima 20 godina, šokirala sam se kad sam čula i da ima ćerku od 4 godina, ona je sad napustila njenu ćerku, majka je majka, treba da joj se posveti. Ne mogu baš da shvatim to što radi van, gledala sam njene snimke. Svako ima prošlost, meni se ne dopadaju njeni postupci, ne sviđaju mi se njeni stavovi. Možda je malo previše iskrena, ali mora da postoji neka mera i granica. Ja sam kod nje bila na 15 minuta, ali sam gledala snimke i videla šta su joj sve radili. Šaljem Janjuša u izolaciju - govorila je Mia.
Za mene je najbolje što sam to dete rodila. A to što su meni radili, verovatno su radili i tvoji prijatelji, a sigurno i ti - rekla je Viktorija.

Nominacije su se završile. Većinom glasova, zadrugari su nominovali Janjuša koji je ustao da prokomentariše to:

Ja volim što idem u tu izolaciju, odmoriću taj dan jedan, zna se da imam najveću podršku ove godine i da ću izdominirati. Nadam se da će ljudi ove sezone ukapirati ovaj rijaliti. Sve ovo što ste rekli, za mesec dana ćete j*bati jedni drugima majke, nećete moći da se gledate očima. Pojedinim osobama kojima je teško dok se prisustvuje njihovim pranjima zuba i tuširanju (Aleksandri Subotić), mi ćemo imati ozbiljne konflikte, koje ja ne želim. Ali sve što želite sa mnom, dobićete - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je potom podigao četiri zadrugara koji su dobili najmanji broj glasova ove nedelje, a to su bili Zoki ŠumadinacDavor LazićPetar Vasić Vladana Zlatanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je prvo rekao Davoru da može da sedne, a potim je spustio i Petra. Ostali su da stoje Zoki i Vladana. Nakon nekoliko trenutaka neizvesnosti, Milan je otkrio da su Vladana i Zoki dobili isti broj glasova i da će oboje biti nominovani za izbacivanje u nedelju.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki šef je odlučio da nagradi zadrugare nakon maratonskih nominacija, pa im je poslao pice kao nagradu. Zadrugari su se odmah okupili oko crnog stola, kako bi podelili nagradu, ali je, kao i uvek, došlo do nesuglasica. Stefan Karić je počeo da deli kutije pica na ravne časti, ali su i dalje neki bili nezadovoljni.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se ugasilo svetlo u spavaćoj sobi, Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović su se prepustili strastima, a pored njih i Mateja Matijević i Anđela Đuričić su takođe završili ispod jorgana, pa je u jednom momentu Mateji sevnula gola pozadina.

Nema sumnje da će se odnosi u Beloj kući poremetiti posle Nominacija, a šta će se sve danas desiti na velelepnom imanju, pratite na TV Pink i na portalu Pink.rs

Autor: N.B.

#Zadruga