AKTUELNO

Dramatična emisija!

Irma Sejranić je zatražila reč od voditelja Milana Miloševića, kako bi prokomentarisala izlaganje Mensura Ajdarpašića, koji je tokom svog glasanja moralisao Viktoriji Mitrović i Deniz Dejm zbog toga što imaju Onlifens profile.

Ja želim da prokomentarišem ovo Mensurovo. On hoće da sakrije svoju sadašnju devojku, pa prebacuje loptu na Viki. Kakva god da je Viki, nije uradila to što je njegova devojka. Mensur još uvek ne zna ko je njegova devojka, ali će saznati. Kapiram ja da svako želi da napreduje u životu i da se očisti od nekih stvari. Ali kad je nešto tvoj karatker, to ne može da se očisti. Ako sam ja k*rva, to se ne može obrisati, nosiće se kroz život. Džaba neko pokušava da to sakrije, pokušava da je navodi i ostalo. Videli smo u klipu od sinoć. Kad već Mensur glumi psihologa, volela bih da sam sebi odredi koji je profil ličnost - egomanijak, egocentrik i sociopata! Neka se pozabavi traumama svoje devojke, šta radi ona sa 17 godina? I što se tiče moje majke, moja majka se i te kako brinula o meni da ne uradim ovo što Milica radi sa 17 godina. Ti si se oskrnavio, da nema dalje - govorila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je u srećnoj vezi. A ova dama bi mogla malo da isčisti svoje zaostatke koje ima u krvi. Previše se gubi - rekao joj je Mensur, pa je aludirao na njenu nekadašnju aferu sa Bubom Korelijem:
Znam da ga voze ze neke pesme, ja znam da je Buba neke pesme o meni napisao, a on neka zna da me je njegov brat voleo - odbrusila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne podržavam da se uništavaju brakovi - dodao je Mensur.
Buba nije bio oženjen, imao je devojku, a ona neka se brine. Ja sam sa njim bila pre 4 godine - pričala je Irma.
Kako nije bio, kad je bio sa Jasminom, cela Bosna je pričala o tome - skočio je Dino Dizdarević.
Pa naravno da je pričala o tome. Ja sam bila slobodna, mogla sam da radim šta hoću - istakla je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Skočila je Aleksandra Subotić, koja je prebacila Irmi što morališe drugim devojkama.

Spavala si sa neprijateljem svog oca i dečkom svoje majke - rekla je Irma.
Mama, tuži Irmu, neka je tuži i Buba. Ova devojka očigledno ima posledice od nečeg što je radila. Očisti se - dodala je Subotićeva.

Žestoka svađa se nastavila i padala su teške reči, a potom je ustala i Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo htela da kažem za Mensurovu nominaciju da je to šlihtanje. Janjuš nikad neće biti dobro mišljenje o Mensuru, pitanje je kad će se pokačiti. Ovo je kupovina mira - rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Aleksandra Subotić

#Irma Sejranić

#Mensur Ajdarpašić