AKTUELNO

Otkrio sve!

Naredni gost kod Janjuša i Karića u radiju bio je Marko Osmakčić. On je odmah razgvoarao sa voditeljima i kometarisao ispovest Stefana Mihića:

Ja imam pravo da mislim šta hoću. Mislim da to nije tako, ne pričam samo za Stefana ima ljudi koju lažu sa tim. Kao na pecanju upecao ogromnu ribu,a ovamo nije upecao ni sardinu. Ja ne verujem u te priče - pričao je Marko, pa se dotakao poznanastva sa Rodžerom Federerom:
On i ja nismo kućni prijatelji, ali kada se vidimo se ispričamo. On je opušteniji ovako, nego kada igra. On je instutucija ali ozbiljna. Velika je razlika između njega i Noleta. Nole ne krije svoje emocije, za razliku od Federera koji ima tu fasadu, mada smo trenirali zajedno - prčao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuša je zanimao odnos Marka i Sanje Grujić:

Ma Sanja je sjajna, mada meni je Marijana bila top, ali si ti bio sa njom, pa sam se ja pridružio Sanji. Meni je Sanja draga, ona mi je u top dva uvek - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si imao se*s u rijalitiju? - upitao je Janjuš:
Jesam, više puta. Nije meni to problem. Ja moram da kažem ako se to desi, desilo se. Ja sam to radio iz razonode, usputno - rekao je Marko.
Moraš da znaš da ulaze ozbiljne buduće zadrugarke, moraš paziti kako ćeš sa Sanjom - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga