AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Po prvi put u Zadruzi 5 sinoć u Beloj kući, voditelj Milan Milošević je započeo emisiju "Gledanje snimaka". Niko od zadrugara nije očekivao ono što se izdešavalo.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Na samom startu emisije pušten je razgovor Irme Sejranić i Marka Osmakčića o vezi Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Irma je tada istakla da Milica Mensura "voza kao majmuna", a da on misli da je dominantan. Marko je takođe opleo po Ajdarpašiću, a on je sve vreme nervozno cupkao nogom dok je gledao klip.

Mensur je ustao prvi da komentariše i ušao je u sukob sa Irmom koja je od samog starta rekla da je Milica nemorlana devojka i da se vidi da je sa njim ušla u vezu ciljano. Nizali su se komentari zadrugara, a Mensura je najviše pogodio komentar Lepo Miće da je on Stanija Dobrojević 2, i da se on zaljubio u Milicu tek posle se*sa sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni Dragojevići nisu štedeli ljubavni par, pa je Dejan pred svima izjavio da je Mensur kopija Vladimira Tomovića i da se trudi da bude kao on "zaštitnik žena".

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je visoko ciljana veza od samog trenutka kad je Milica komentarisala za Minu. Čim je prvu noć legla sa Mensurom pod pokrivač, Mensur je to napravio od nje da se kometnariše. Ovaj odnos ne može da se poredi. Da napravim retrospektivu. On je došao u "Zadrugu" da komentariše Tomovića. Zna se da je Tomović bio zaštitnik. Uzme Mionu, bude njen zaštitnik. Mensur je došao ovde da bude zaštitnik, a onda ima s*ks sa maloletnom osobom u 5 popodne. Da bi se okrenuli protiv nje ljudi, a on ispadne zaštitnik. Ovo je ono kako je on sebe zamišljao ispred ogledala, ovo nije on - istakao je Dejan Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, Dalila smatra da niko Mensur ne treba da brani Milici da iznosi svoje mišljenje, jer ona ima pravo sama da se brani, a takođe joj nije jasno što bi neko Milicu žalio kada je ona sama ušla u rijaliti i sama radili ono što je radila. Takođe, Dalila je pomenula i Milicin odnos sa Anteom Baždarićem iz karantina.

Foto: TV Pink Printscreen

U toku izlaganja zadrugara, Mensur je u nekoliko navrata pretio svima koji su ga komentarisali, pa su Lepi Mića, Filip Car, Marko Osmakčić i Miki Đuričić ustali i obajsnili Mensuru gde greši, ali takođe i da ne sme da preti nikome jer može da dođe do problema.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Nakon toga zadrugari su imali prilike da pogledaju klip kako Irma Sejranić ogovara Sandru Rešić sa Banetom Đokićem i Olgom Marigitić.

Sandra je nakon toga ustala da komentariše snimak, i rekla kako Olgu ne želi da komentariše, ali za Irmu je rekla da jedva čeka da ustane da priča o njoj to što zna.

Foto: TV Pink Printscreen

U toku noći nastao je sukob između Marijane Zonjić i Filipa Cara. Naime oni nastavljaju sukob koji je kulminirao time što je Marijana gađala Car flašom u jednom momentu pa je čak i obezbeženje moralo da reaguje.

Ali to nije jedini sukob koji je kuliminirao u toku noći, naime, Olga Magitić i Sandra Rešić su nastavile sukob zbog pominjanja Sandrinog oca, pa se u sve to umešakla i Jovana Tomić Matora koja je ćelela da zaštiti svoju drugaricu, pa je čak i pljunula Olgu u lice.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim to nije bio kraj, u jednom momentu se čak i Sandra zaletela na Olgu, ali su je zadrugari zaustavili. Njihov sukob datira od ranije, a kako će teći ostaje nam da pratimo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Još jedan sukob desio se ranom zorom i to između MC Aleks i Irme Sejranić. Njihov sukob nastao je zbog kreveta. Naime, Aleks nije htela da pusti Irmu u krevet u kojem su spavale zajedno na šta je Sejranićeva burno reagovala i krenula da se obračuna sa njom, pa je moralo da reaguje čak i obezbeđenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je tek deseti dan Zadruge, a saznale su se mnoge stvari i mnogi sukobi su se rasplamsali, zato pratite najgledaniji rijaliti na TV Pink, a sve najnovije vesti pročitajte na portalu Pink.rs.

Autor: N.B.

#Zadruga