AKTUELNO

Neprijatna situacija!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali prilike da pogledaju klip kako Sandra Rešić i Marko Janjušević razgovaraju o Maji Marinković. Voditelj Milan Milošević dao je reč Filipu Caru, kako bi prokomentarisao snimak.

Nemam šta da kažem, odlučio sam juče da dok me ne pitaš ti ne moram da govorim. Ne samo Janjuš, nego i Mina. Ne želim da komentarišem, ni kroz razgovor sa drugim ljudima. Trudiću se da ne spominjem po ćoškovima. Nše druženje zvanično je prestalo kad sam krenuo u odnos sa Majom. Pre nego što sam se našao sa Majom, nismo se videli danima. Janjuš je otišao na more sa detetom. Par dana nismo imali kontakt, otišao je na more i neke stvari su se izdešavale. Maja je došla spontano na splav, sa mojim prijatlejiama, desilo se spontano - govorio je Car.
Ta devojka (Mina) je i pre tebe bila sa Janjušem, ja to znam - rekao je Miki.
Možda sam ja pre Janjuša bio sa Majom - odbrusio je Filip.
Nije se desilo spontano, prva prilika koja ti se desila, ti si je iskoristio - ubacila se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebao sam ispasti gospodin i reći šta mi smeta. Nisam trebao napraviti to sa Majom. U jednu ruku mi je žao, u drugu ne mogu plakati. Bio sam na njega kivan više napolju, nego u kući - pričao je Car.
Kako je moguće da ti tako nešto uradiš čoveku? - pitao je voditelj Milan Milošević.
On je sam rekao da sam mu najveći drug ispao što sam mu skinuo bedu sa vrata. Maja mu je uništavala garderobu, tukla ga. Sam je rekao da mu je sad super. Ja sam njemu ozbiljnu životu barijeru. Niko nije rekao je l' okej da je on prekinuo prijateljstvo sa Filipom na tri meseca da bi se družio sa njegovom bivšom devojkom. Ona je meni na početku bila devojka i bila priznata - odgovorio je Filip.
On su bunio i pričao da će pokvariti svadbu. Ja mislim da je Mina više u pitanju nego Aleksandra - dobacio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Čudno mi je da je čovek bio prisutan i da je gledao na šta je sve Maja spremna - nastavio je Karić.
Ja sam sebi ovde uskočio u usta i stomak i demantovao sebe 1000 puta. Ja sam poznat po tome da sam živ ser*nja - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga