AKTUELNO

Otkrio sa kojim je rijaliti učesnicima ostao u kontaktu.

Mlada pevačica Milica Jokić večeras je u jednom prestoničkom restoranu okupila svoje kolege i prijatelje kako bi im predstavila svoj projekat i proslavila prvih milion pregleda za pesmu ''Nisi ti''. Na promociji su se pojavili: Aleksandra Mladenović, Sloba Radanović, Biljana Sečivanović, Marija Šerifović, Ljuba Perućica i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Kako se Sloba Radanović proslavio u rijalitiju Zadruga, on je iskoristio momenat da se osvrne na petu sezonu, a za Marka Janjuševića Janjuša imao je bitnu poruku.

- Pratim rijaliti, ostao sam u kontaktu sa Janjušem i Mensurom. Janjuš tri puta prolazi kroz istu situaciju, valjda će sad nešto naučiti - rekao je pevač, a onda otkrio koliko je puta preležao koronu:

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

- Mislim da sam koronu preležao jedno tri, četiri puta. Ne plašim se nastupa i korone. Sve je to od Boga, biće kako nam je suđeno. Moramo razumeti i ugostitelje, oni su u teškim pozicijama - rekao je pevač, pa prokomentarisao svoj novi album i otkrio koja pesma se posebno dopada njegovoj verenici Jeleni.

- Pesma ''Ako neko pita'' se posebno izdvojila. Svi je pevaju. Jeleni se isto baš ta pesma dopada najviše.

Detaljnije u nastavku:

Autor: M. M. ; M.K.