AKTUELNO

Ne može da se smiri!

Nakon svađe koje je nastala sa Saletom Luksom i Ademirom Pelešem, Olga Margitić je pratila Ademira, kako bi mu zamerila što podržava njenog bivšeg dečka Antea Baždarića, a nju ne.

Ante nema društvo svoje, a onda dođe sedne gde sam ja. Isto radi Milici i Mensuru. Ja ne p*zdim bez razloga - pravdala se Olga.
A ja tebe nisam spomenuo ni u jednom trenutku, dok ti nisi mene - odgovorio joj je Pele.
Stalno kad se svađam sa njim, ti se ubacuješ - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Psovala si mu majku - govorio je Pele.
Što tako nisi skakao zbog mene? Zaštitio me je neko ko me ne poznaje. Ti me poznaješ, trebalo je da me zaštitiš kad me je napadao Marko - zamerila je Olga.
Ja se u tuđe više neću mešati. Ti si mu zamerila što ti je psovao majku koja ti je umrla, a ti si njemu prva j*bala majku - poručio je Ademir.

Foto: TV Pink Printscreen

Olga se potom vratila u Belu kuću, gde ju je iznervirao Sale Luks, a zatim je ušla u klinč sa Baždarićem, koji joj je sve vreme dobacivao.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde stavi leptir mašnicu, da te vodim kao kuče. Hajde napolje, hajde. A tebe sam morala da izbacim iz kreveta zbog Cara. Vidi kakav je, ja potpuno sv*šim. Čovek je toliko s*ksi, morala sam da te izbacim da bih mogla da ga gledam - dobacivala mu je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Petra Vasića je iznerviralo to što je Olga počela Baždariću da psuje majku, pa joj je odbrusio, a ona je krenula i sa njim da se svađa. Kad je prišao da opere ruke u sudoperi, gde je ona prala sudove, počela je da urla.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš ovde da pereš ruke, idi u kupatilo. Skloni se. Seljak jedan, znaš da kad se tu nosi tu minđuša, da je osoba gej. To je nekad bilo obeležje - govorila je Olga.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.