AKTUELNO

Nije želeo da otkrije da li je on ''kriv'' za ljubavnu romansu pevačice i sina poznatog političara.

Političar Dragan Marković Palma pojavio se večeras na promociji novog projekta mlade pevačice Milice Jokić, koju je publika imala priliku da upozna tokom njenog učešća u Pinkovim zvezdama.

Tom prilikom, Palma je progovorio o karijeri mlade Milice, kao i o glasinama da je baš on ''krivac'' za njeno upoznavanje sa sinom svog kolege Ivice Dačića, Lukom.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

- Milica je poseban talenat kada je u pitanju estrada, zato što ona peva i muške i ženske pesme, a posebno dobro peva Šabanove pesme. Ja mislim da u Srbiji nema tri, četiri pevača, koji mogu da ''skinu'' Šabana kao ona. Milica je bila član delegacije kada sam vodio lekare u Egipat i tamo je naučila dve pesme na arapskom. Svi su bili impresionirani, kad su čuli kako peva. Ja mislim da je ona budućnost sprske estrade, jer peva i muške i ženske pesme, i narodne i zabavne - rekao je Palma, a na pitanje o Miličinoj vezi sa Lukom Dačićem poručio je:

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

- Ne znam ja gde se rodila njihva ljubav, to je tajna i da znam ne bih rekao. Ono što sam primetio jeste da se oni mnogo vole i da će ta ljubav da traje dugo - poručio je političar.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: M.K.