AKTUELNO

I oni su takođe jedno vreme bili u žiži medija kada se pisalo o njihovom razvodu, a sada su progovorili o braku svojih prijatelja.

Poznati estradni par, Ana Sević i Darko Lazić ovih dana ponovo je u žiži javnosti zbog priča o navodnom razvodu i pevačicinom neverstvu! Međutim, oni se ne obaziru mnogo na glasine.

Da do bračne krize ipak nije došlo, potvrdili su i njihovi bliski prijatelji i kolege Nikolina i Saša Kapor. I oni su takođe jedno vreme bili u žiži medija kada se pisalo o njihovom razvodu, a odlučno su odbacili mogućnost da kod Ane i Darka nešto ne štima.

Foto: TvPink Printscreen

- I o nama se pričalo da se razvodimo, pa nismo. Ana je pre svega dobar čovek, dobra majka i sjajan prijatelj i bila je uz nas kada nam je bilo najteže, naročito kad nam se desila saobraćajka - ispričala je Nikolina.

Na pitanje da li su kod prijatelja primetili promene u ponašanju, svađe ili trzavice Saša Kapor otkriva:

Foto: Pink.rs

- Mi kad god se sretnemo, to su žurke, slavlja, veselja i to je uvek bilo pozitivno... Dešavalo se, doduše, da Darko i ja ponekad zaginemo u provodu, a onda ni Nikolina, ni Ana nisu pozitivno reagovale - rekao je Saša Kapor.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Nikolina Kovač

#Razvod

#Saša Kapor

#pevačica

'