AKTUELNO

Najmlađa Rodićka odgovarala je na pitanja pratilaca na Instagramu i otkrila mnode detalje iz života.

Nataša Rodić, najstarija sestra Rodićki, veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde često objavljuje detalje iz života, putavanja, provoda...

Ovaj put je odlučila da odgovara svojim pratiocima na pitanje i otkrije pikanterije. Ona je "dupla tetka", budući da Bogdana Bojana imaju sinove, pa je otkrila da je najlepši osećaj na svetu to što je tetka dva dečaka.

Foto: Pink.rs

Nedavno je njena mama Danijela rekla da bi volela da ima devetoro unučadi, a Nataša je poručila da planira da ima troje dece.

Foto: Instagram.com/miss.rodic

Iako je javnost zna najčešće kao svastiku Veljka Ražnatovića i Mirka Šijana, sad je Nataša otkrila da ona ima nadimak Linda.

"Volim svoje ima, ali nemam osećaj da se tako zovem. Nadimak mi je Linda, tako me svi zovu u mom okruženju i nekako ide u moj personaliti", pojasnila je Rodićka.

Foto: Instagram.com/miss.rodic

Nataša je jedina od tri sestre neudata iako je najstarija, ali to nju mnogo ne brine i ne sikira, budući da i dalje nema u planu da stane na ludi kamen.

"To je nešto što se ne može planirati", smatra Rodićka.

Foto: Instagram.com/miss.rodic

Najstariju Rodićku mediji su povezivali sa Jovanom Pejićem, sinom Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, čak se pričalo da je pevačica ljuta na sina zbog te veze, a sad je Nataša sve razuverila.

"Jovan i ja nismo imali nikad ništa više od drugarstva", otkrila je Bojanina i Bogdanina sestra.

Foto: Instagram.com/miss.rodic

Autor: M.M.

#Nataša Rodić