AKTUELNO

Niko to nije očekivao!

U toku je emisija Pitanja gledalaca. Naredno pitanje je voditelj Milan Milošević pročitao za Filipa Cara:

Bio si sa Aleks, sa Minom i sa Sanjom, tri najbolje ribe u Zadruzi 4, sve tri si vređao, a sada se ti kao nađeš kao pametan da popuješ Đoletu što je rekao Dalili da smrša?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja iskreno mislim da su Aleks i Mina meni uradili jako loše stvari. Krale mi garderobu, uzimnali hranu, vrežale i fizički nastmnule na mene, morao sam da se branim. Što se tiče Đoleta, Dalila je jaka ovde, ali i nju je uzdrmalo to sve, ona je plakala, a on je nastavio da je vređa. Ja sam njemu sugerisao da se smiri, a on je sve nas napušavao. Smešno je da se upoređuju Đole i Dalila i Mina i ja. Moja reakcija je bila tačna i rekao sam mu da devojka plače. Meni je bilo jako krivo što sam tako reagovao, ja radim ovde na sebi, ali ne mogu da promenim sebe tako brzo - rekao je Car.
Ja Daliilu nisam napadao jer ako je neko debeo, ja sam. Mene je Dalila napala jer sam joj dao mali budžet, a Dejanu sam dao veliki, ona je jako bezobrazno odreagovala, ona je odmah odreagovala kao da sam ja nju napao - govorio je Đole.
Ti si njoj rekao 'kravo debela' , a ne znaš kakav je ona imala probelm u trudnoći - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam to rekao, mama mi - branio se Đole.
Ne slažem se sa Carem, ja sam to govorio Dalili, Đole joj je rekao samo da treba da smrša - dodao je Marko.
Ja bih što se tiče te noći zamolila Đoleta da me ne šalje u izolaciju, a on me je ispoštvao. Caru hvala, jer je on srčano odreagovao, on je rekao Saletu da sam ja jedna od najlepših devojka u kući. Ovde par ljudi vrede, između ostalog i Filip Car - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao za nju da je jedna od najlepših devojaka, i ona i Dejan su mi jako gotivni. Ona je meni jako lepa, zgodna i veoma harizmatična - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.