AKTUELNO

Folker nije ostao nem na prozivke koje mu je uputio kolega.

Razvod Ace Lukasa i Sonje Vuksanović privukao je veliku pažnju javnosti. Kako je Lukasov i Sonjin odnos često komentarisao njen prvi suprug Željko Šašić, Lukas mu se u otvorenom pismu obratio i pritom nije bio nimalo blag u komentarisanju kolege.

Foto: undefined

Šašić je rešio da na prozivke Lukasa odgovori.

Moguće je i veća je šansa da je bio pod dejstvom opijata kada je pisao ovo nego da nije. Treba da ide na testiranje. Hoću da od*ebu više njih dvoje od mene jer me ne interesuje šta rade. Meni je krivo što se razvode Sonja i Lukas jer su stvoreni jedno za drugo, sličnog su psihičkog stanja. Mene je blam umesto njih koliko su život izložili javnosti. Njihova jeftina sapunica Lukas-Sonja-Jarić je blam živi - rekao je Željko Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: AUUU, OVO BOLI! Lukas napisao Šašiću OTVORENO PISMO: Retardu, paćeniče, ostavio si svoju ćerku! Skini mi se s ONE STVARI!

Lukas je u svom obraćanju Šašiću, između ostalog istakao da oni nisu bili kumovi, da bi trebalo da se bavi svojom ćerkom, a ne tuđom ženom i tome slično, dok Sonjin prvi suprug nije bio toliko detaljan već je samo istakao da o folkeru zna dosta i da bi mogao štošta da ispriča o njemu.

Ako ja budem počeo da pričam o njemu, ima da ga boli. Znam jako mnogo stvari o njemu, pošto još nisam dementan, a on verovatno jeste, čim zaboravlja šta sve znam o njemu. Mene ne dotiče to što on priča, jer Lukasa ne voli niko - završio je Šašić.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Razvod

#Željko Šašić

'