AKTUELNO

Šok!

Do sada najspektakularnije, 14. sezona, kultne emisije ''Amidži Šou'' počela je prošlog utorka sa više nego aktuelnom ekipom. Ognjen Amidžić je i večeras ugostio ličnosti o kojima mediji neprestano bruje i to rijaliti zvezde Taru Simov i Anđelu Vešticu, kao i voditelja i glumca Dragana Marinkovića Macu i repera Nenada Marinkovića Gastoza.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah u startu emisije, Tara i Anđela su iznele karte na sto i otkrile sve o svom pomirenju.

Nakon 4 godine. Poslednji put nismo sedele... Došli smo večeras, to jest, vreme je bilo da se sukob reši. Naravno da ću da joj se izvinim, naravno da sam pogrešila, postoje stvari koje su dovele do tog postupka. I ja sam nju volela, povredila me je, pa sam rešila da joj uzvratim na loš način, ali vreme je da se stavi tačka na to - priča Anđela.
Imale smo poduži razgovor. Ta pravda koju sam tražila ove godine, nije na mojoj strani što se tiče suda. Bilo je vreme da se stavi tačka na to. Ona nije imala obavezu da mi se javi, ali ona je imala želju i eto videle smo se, popričale - dodaje Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Sudski postupak je okončan, i meni niko ne može ništa. Shvatila je da mi je žao, bitan mi je odnos sa njom i da ona nema traumu od mene jer mi je stvarno žao. Ja sam nju i ranije kontaktirala, ali ona je mislila da nisam iskrena - dodaje Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Družile smo se i onda je Tara rekla nešto što me je povredilo i tu ej nastao haos - priča Veštica.
Nisam joj verovala da joj je žao jer je napisala ''Reci joj da mi je kao žao...''. Popričale smo pola sata, ručale jedno dobrih 4 sata. Došli smo do toga da nam je odnos okej. Drago mi je da sam se u svojoj podsvesti rešila te mržnje, žao mi je zbog situacije koja se desila - zaključila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: M.M.