AKTUELNO

Doneo je odluku!

Biznismen Jugoslav Karić nakon razvoda sa dizajnerkom Elenom Karaman uspeo je da rasproda skoro sve što je bilo u njihovom zajedničkom vlasništvu. Na red je stigla i jedna od njegove dve kuće u Ljutoj kod Kotora, koju planira da proda za čak 1.500.000 evra!

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Budući da je za kuće na Crnogorskom primorju emotivno vezan, njihovu prodaju ostavio je za sam kraj, te se tako nedavno odlučio da jednu od svoje dve kuće u Ljutoj kod Kotora stavi na oglasnik za nekretnine, dok raskošnu vilu prodaje za 1.500.000 evra.

Četvorospratna kuća prostire se na zemljištu od skoro 500 kvadratnih metara i izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu. Nalazi se na samoj obali mora, odakle se prostire pogled na ceo Bokokotorski zaliv, i poseduje privatnu plažu, parking, četiri velike terase, kao i kaskadne vrtove.

Inače, Novak Đoković je pazario vilu tik do Karićeve, te su tako odnedavno postali prve komšije. To je ujedno jedina vila koja je ostala u zajedničkom vlasništvu Jugoslava i njegove bivše supruge Elene, a prema rečima meštana, četvorospratnica je stavljena na prodaju jer Jugoslav navodno ne želi da poseduje nekretnine koje ga podsećaju na šesnaestogodišnji brak sa bivšom suprugom. Oni su, takođe, prodali i restoran u centru Beograda, a dizajnerka je nedavno od tog novca pazarila novo imanje na Kosmaju.

Foto: Instagram.com/jugoslavkaric

Autor: D.T.

#Elena Karaman Karić

#Jugoslav Karić