AKTUELNO

Šuška se da već duže vreme stvari ne funkcionišu.

Nedavna poruka Verice Rakočević na Instagramu pokrenula je glasine o razvodu od njenog 35 godina mlađeg supruga Veljka Kuzmančevića, a kreatorka se sada oglasila i priznala kako stoje stvari.

Sa mnom i sa Veljkom je sve u redu. Mi smo skroz u redu, poruka koju sam ostavila je bila potpuno nešto drugo. Ja imam i te kako mnogo pažnje, i prava sam srećnica što se toga tiče - kaže Verica.

Foto: Kobra

- Ja ništa ne radim da bih izazvala nečiji komentar ili ostavila neki utisak. Možda sam to nekada radila, ali sada sa 73 godine mi ne bi palo na pamet.

Meni se desilo ne baš u ranoj mladosti, tu pravila nema, takve stvari se dese ili ne dese i nisam razmišljala o tome da ću ikada ući u mirnu luku sa osobom koja je 35 mlađa. Stvari u braku nisu idilične, ko to kaže taj laže. Najbitnije je da se ljudi prihvataju. Kod Veljka postoji milion stvari koje se meni ne sviđaju i obrnuto, ali ja njega prihvatam takvog kakav jeste. Nama je godišnjica svakog dana, meni Veljko pusti vatromet u petak u dvanaest iz čistog mira, tako da nismo pristalice formalnih slavlja - kaže Verica i dodaje da su ona njen suprug trenutno posvećeni poslu.

Foto: NKostić

Autor: pink.rs

#Veljko Kuzmančević

#Verica Rakočević