AKTUELNO

Ne smiruju se!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Zadrugari komentarišu današnju podelu budžeta, a voditelj Milan Milošević dao je reč Mensuru Ajdarpašiću.

Zadovoljan se, nisam se ljutio. Smatram da nismo izgradili odnos da on meni treba da da veliki budžet. Malo je je Miki navao ljude koji su spremni u bradu da kažu svima šta imaju. Nisu rekli ono što su mumlali sebi u bradu. Ne znam na osnovu čega oni smatraju da treba da dobiju veliki budžet. Meni je njegovo obrazlaganje odnosa sa ljudima... Nije ništa rekao - govorio je Mensur.
Na ublažen način je rekao šta misli - ubacila se Irma.
Matoru poštujem što se iznervirala, jer bi ona njega poštovala u svemu što radi i zbog onoga što jeste. Zbog cele organizacije i podrške - prokomentarisao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko te je napujdao na mene? Ili si tako mislio otpočetka - viknula je Jovana Tomić Matora.
Koji si ti faktor da mi govoriš takve reči? - pitao je Đole Kralj,
Treba normlano da se ponašaš, nisam te uvredila. Rekao si mi da sednem i umuknem, pa sam se ja iznervirala i skočila. Rekla sam da si dobro podelio da bih ja isto dala svojim najdražima. Ne sviđa mi se samo obrazloženje. Čak sam rekla da je odvratno šta je Sandi uradio - nastavila je Matora.
Kratko bih zamolila da se malo slušamo. Imaš mišljenje ili mišljenje naroda. On se nadovezao na tvoje reči kako je hteo komentarima da vidi mišljenje - pričala je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro je da si ti velika pevaljka - odbrusio je Đole Kralj.

Irma Sejranić iznervirala se zbog izlaganja Sandre Rešić, pa se ubacila u započela žestoku raspravu sa pevačicom.

Ja šta kažem ima težinu, a ti si sujetna, ljubomorna i pokvarena. Meni se ovde gade ljudi. Ti si prva moralisala - ubacila se Irma.
Nemoj da mi jedeš go*na. Bitno je samo da se dernja kao kreten i psuje kao kočijaš. Ako hoćeš da budeš komentator, ne možeš da vređaš - nastavila je Sandra,
Najveća ti je želja bila da postaneš Miljana Kulić - odbrusila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Aj stanite ti i Sandra da vidimo ko je bolji pevač. Nemoj to da radiš - ubacila se MC Aleks.
Sprdam te budalo, ali drago mi je da to misliš - dodala je Irma.
Nema potrebe da me vređaš zbog posla koji nam je isti. Postala si 180% drugi čovek od onog iz karantina - nastavila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljine u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga