AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Nakon duže medijske pauze i vremena provedenog van Beograda na porodičnoj vikendici na Bukulji gde je održavala svoju drugu trudnoću daleko od očiju javnosti, popularna pevačica Nikolija Jovanović 17. jula donela je na svet još jednu ćerkicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon samo nekoliko nedelja od porođaja mediji ne prestaju da komentarišu pevačicinu liniju, te je u prvom gostovanju nakon godinu i po dana iznenadila sve prisutne.

Imam pozitivnu tremu, ali jedna čekam nastup. Navikla sam otkad znam za sebe da sam svaki vikend u klubu i na koncertima i da budu živi vikendi. Tako da se baš radujem što se sve vratilo u normalu i što nastupam - priča Nikolija.

Foto: TV Pink Printscreen

Relja Popović i Nikolija u skladnoj zajednici žive od 2015. godine, a kao plod ljubavi imaju dve ćerkice. Ovom prilikom osvrnula se i na njihovu poslovnu saradnju:

Konsultuje se sa mnom, ali ja nisam napisala ništa, tačnije jesam red. On ima svoj tim ljudi koje sluša, a mi proćaskamo na tu temu. Ja njega slušam, jer uvek je u pravu. Šta god je rekao u 99% slučajeva tako je bilo - kaže pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu da vam otkrijem da baš posle ovog nastupa, sutra snimam novi spot. U pitanju je duet, sa Tejadorom, tako da uskoro očekujte pesmu - dodaje Nikolija.

Za kraj je otkrila koje mamine pesme peva na nastupu i da li će snimiti duet:

Ima dosta njenih pesama koje volim da pevam, da sad ne nabrajam. Ali mislim da se takva pesma za nas dve još nije pojavila i da će se teško pojaviti - zaključila je Nikolija.

Autor: M.M.

#Nikolija Jovanović