AKTUELNO

Uživa u ulozi bake!

Ovog jutra u jutarnjem programu televizije Pink u ''Novom Jutru'', kod Irine i Sarape, uključio se reporter Filip Maksimović, koji je u iskrenom razgovoru sa pevačicom Anabelom Atijas govorio o brojnim aktuelnostima iz njenog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala sam sreću da mi majka da tako neobično i ludo ime. Kažu da me ime možda i odredilo. Ima toga. I ja sam se negde davajući imena svojoj deci pitala da li im krčim životni put - priča pevačica.

Nedavno je dobila prvu unuku, a evo kako se oseća kao novopečena baka:

Moram da priznam to mi je najdraža titula do sada. Srećna sam baka jedne prelepe devojčice. Uskoro punimo 3 meseca i već uveliko komunicira, smeje se i uživa da se druži. Tako da stvarno jedan predivan period trenutno. Ono što dolazi sve me raduje - kaže Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubav postoji, zbog svih nas! Predivan je osećaj biti majka tri devojčice. Jedno veliko životno iskustvo po koje sam došla na ovaj svet. Sve tri različite, a sve tri moje. Trebalo je da kroz svaku oživim to nešto njihovo i na različite načine, drugačije poglede na svet i život. Baš sam velika srećnica. Uvek ima neko ko ljubav želi, a na neki način je daleko ili mu je nedostižna - dodaje bivša zadrugarka.

Za kraj je prokomentarisala ''Zadugu 5'', kao bivša učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima koja je osvojila visok plasman.

Vidim da je ludilo već počelo! Biće zanimljivo i ove godine koliko vidim - zaključila je Anabela.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.

#Anabela Atijas