AKTUELNO

Opa!

Darko Tanasijević je večeras razgovorao sa Viktorijom Mitrović. Naime, Viki je morala Darku da ispriča sve o njenom odnosu sa Nikolom Grujićem Grujom:

Ja kada sam njemu prišla ja sam mu se predstavila, i rekla da sam Viktorija sestra njegove supruge. Ja sam tada bila trezna, a on je što se kaže bio u gasu. Ja sam primetila da je on krenuo da mi se nabacuje, za stolom.Pričao je kako nije znao da njegova sestra ima lepu sestru. Ništa se tada nije desilo - pričala je Viki, a onda nastavila :
Njegova žena je ljubomorisala jer je znala da imam propali brak ili je neoverljiva prema meni. Ja nisam kriva ni za šta, a ona je svima pričala kao da sam ja njega muvala. Meni nije jasno što je ona sumnjala u to i pisla mi da mu se ne javalja više nikada.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da jesam htela da zaštitim njega, nego taj naš brak, ali nisam uspela. Nisam imala ništa sa njim. Bilo je samo muvanje, ali ništa slično. Ja sa njim ni ne pričam, i to je sve ostalo na tome.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da sam imala sukob sa MArijanom, ali ona je devojka koja i hoće moje ostateke Nerealna je. Moram da kažem da sam ja bila sa njim zbog neke priče - dodala je Viki.
Dino je zadruagr koji me nervira, on me ogovoara i stalo se pravi pametan - dodala je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga