AKTUELNO

Strani mediji pokušavaju na razne načine da u prvi plan stave njegov emotivni život i prikažu da teniser nije bio veran svojoj ženi.

Naš slavni teniser Novak Đoković u poslednjih nekoliko dana žestoko ruši svakog protivnika koji mu se nađe na londonskoj travi i grabi ka tituli na Vimbldonu. Ipak, njegov uspeh očigledno nekome smeta, pa britanski mediji pokušavaju na razne načine da u prvi plan stave njegov emotivni život i prikažu da Novak nije bio veran svojoj ženi Jeleni.

Foto: Instagram

Oni tvrde da je popularni Nole u poslednje vreme previše blizak sa svojom nutricinistkinjom i ženom koja za njega sprema sirovu hranu Tanjom Maher. Njenu fotografiju u kojoj kaže da je Novak njen heroj, zloupotrebili su i okarakterisali kao moguću romansu.

PROČITAJTE JOŠ: OSTAVILA SVE U ČUDU! DOK NJENE KOLEGINICE NOSE SEKSI BIKINIJE na plaži, ona se sunča OBUČENA

Čak su, željni što većih spekulacija na račun Novakove vernosti izneli i pretpostavke da se proslavljeni teniser 2011. godine, dok je bio u vezi sa Jelenom, dopisivao sa pop zvezdom Natašom Bekvalac, sa kojom su ga ranije mediji često i dovodili u vezu.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, početkom 2009. godine u domaćim medijima je odjeknula vest da su Nataša i Nole mesecima u tajnoj vezi. Novak je u tom periodu bio čest gost na nastupima novosadske barbike, a onda su u jednom lokalu u Novom Sadu uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti. Međutim, ni pevačica, a ni teniser nikada nisu želeli da priznaju da su bili u emotivnoj vezi, a Nataša je čak pre osam godina viđena i kako bodri Novaka na turniru u Rimu, i to iz prvih redova!

Foto: Press

Autor: M. K.

#Jelena Đoković

#Nataša Bekvalac

#Novak Đoković

#Teniser

#pevačica

'