AKTUELNO

Ne štedi nikoga.

Naredna zadrugarka koja se našla oči u oči sa Darkom Tanasijevićem bila je Dalila Dragojević. Dalila je komentarisala koliko je razočarana ponašanjem Stanije Dobrojević:

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše su moju komentari pogodili Staniju. Više sam očekivala od nje, ali pukla je. Ona je psovala na sve strane - počela je Dalila.
Ona je rekla da je on moj ker na papiru, a ja sam nju pitala gde je njena porodica. Ona kaže da je po njenom mišljenju porodica tek kada se dobije dete. Ona je mene tako čačnula, a i moram da kažem da ona ne može meni nikada da bude uzor, a kamoli da mi drži lekcije o moralu - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je potom zadugarku upitao za njeno poznanstvo sa Irmom Sejranić:

Darko, ona mene ne zna, tj znamo se iz osnovne škole, ja nju ne znam, a ona govori kako ona mene najbolje poznaje. Ona je osoba koja lupa gluposti. Volim da imam okršaje sa ljudima koji mogu da kažu nešto a ona nije takva, ona skače na sve priče kako bi ona imala priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna tema koja se povela bilo je poznanstvo Dalile i Peleta.

Mi nemamo nikakavu istoriju, on je sve demantovao, a onda glumi ludio. On i ja nismo imali ništa. On je ušao sa nekim stavom, ali to mu ne ide - dodala je Dalila.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Dalila je komentarila i vezu Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović:

Moram da kažem da se Mensur zaleteo mnogo, pa vidi se da je Milica rešila da se upozna sa svima, provo sa Anteom pa Mesnurom.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga