AKTUELNO

Jedan od prvih koji je osvojio srce glumice i danas se sa oduševljenjem seća nje.

Jedna od naših najpoznatijih glumica Milena Dravić (76) u svojoj bogatoj karijeri može se pohvaliti velikim brojem filmskih, serijskih i TV ostvarenja. Svojom harizmom, vanserijskim talentom i lepotom mnoge reditelje ostavljala je bez daha, ali i muškarce koji su te godine žudeli da se nađu u njenoj blizini.

Foto: Tanjug

Jedan od prvih koji je osvojio srce tada mlade Milene Dravić bio je reditelj Puriša Đorđević koji danas ima 93 godine, i sa oduševljenjem se seća glumice.

Foto: Printscreen

Ljubav je vrlo važna, naročito onda kad nas ta ljubav ostavi. Dan-danas u prolazu često viđam ženu koja me je ostavila 1980. Da li verujete da se od tada još nisam opametio? Ali, od svih žena koje sam poznavao i koje sam voleo, još uvek jedino i najviše volim Milenu Dravić - rekao je Puriša u jednom intervjuu.

Foto: Printscreen

Posle razvoda sa Đorđevića, s kojim je provela nekoliko godina zajedničkog života, Milena je opet odlučila da izgovori sudbonosno "da" reditelju Vojislavu Kokanu Rakonjcu. Bili su u braku do njegove smrti 1969. godine, kada je preminuo u 34. godini života.

Treća i velika ljubav Milena Dravić bio je Dragan Gaga Nikolić. Sa njim je provela najlepše godine svog života.

Autor: Pink.rs

#Milena Dravić

#Puriša Đorđević

#glumica

#suprug

'