AKTUELNO

Razvezala jezik.

U sinoćnjem izdanju emisije ''Pitam za druga'' kod Jelena Pešić, Kendija i Ane Radulović gost je kontroverzna rijaliti zvezda, Mina Vrbaški.

Foto: Red TV

Ovom prilikom komentarisala je brojne aktuelnosti iz Zadruge 5, a osvrnula se i na odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, budući da je reper nedavno izdao pesmu kojom je stavio tačku na odnos sa Tarom.

Meni je top pesma. Drago mi je da je stavio tačku na čitavu priču i da je završio sa tom pesmom. Svaka čast ako je Tara pohvalila pesmu. Baš je fora pesma, to niko do sada nije uradio. Ja Ša mnogo volim i u kontaktu smo i dalje. Na kraju se ispostavilo sve onako kako sam ja rekla - priča Mina, pa dodaje:

Foto: Red TV

To je apsolutno normalno, jer provedeš dug period sa osobom i kakav god da je odnos bio on je nju zaista zavoleo. Normalne su njegove reakcije kada se radi o njoj i pokazuje da mu je bila bitna. Platio je kaznu i posle svih priča je bio sa njom. Najveći problem je ona i njeno ponašanje. Ona je previše mlada za njega. Treba joj saputnik koji je blizu njenih godina, fali joj detinjstvo još., Treba joj dečko sa kojim će da priđe mnoge stvari. Treba da radi na sebi i da se posveti sebi, kao i Ša. Ša je u duši dete, mnogo je dobar čovek i dobar prijatelj, lakoveran je i te stvari su njega ubile. Ona je sa druge strane impulsivna, drčna, jaka, ali roditelji imaju udela u tome, vidi se da nije sve bilo bajno i sjajno. Mislim da će svako uspeti na svoj način. Ona je odrasla u glavi, ali ima te klinačke poteze, kao i ja. Ali mislim da će ona uspeti da se izbori i da napravi pravui ženu od sebe - rekla je Mina Vrbaški.

Foto: Red TV

- Da li misliš da će ona i Mateja uspeti da obnove odnos - upitala je Jelena Pešić.

Ona iščekuje poziv. Definitivno nije prebolele Mateju. On je nju stvarno držao kao malo vode na dlanu. Mateja je bio pun pogodak, ali ona nije uspela da se snađe u tom zatvorenom prostoru - zaključila je Mina Vrbaški u ''Pitam za druga''.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.

#Mina Vrbaški