AKTUELNO

Drama ne prestaje!

Borba za starlateljstvo između Tanje Savić i njenog još uvek zvaničnog muža Dušana Jovančevića, po svemu sudeći, još uvek nije završena. Iako su sinovi početkom leta po nalogu suda iz Australije vraćeni pevačici, njen suprug uskoro dolazi u Beograd gde će pred našim državnim organima pokušati da vrati naslednike. On sa timom svojih advokata pokreće proces za zajedničko starateljsvo nad decom.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Kako pišu mediji, Dušan je pripremio dokazni materijal koji će izneti tokom spora i pokazati da je on roditelj koji brine o deci na pravi način i da ne zaslužuje da bude odvojen od mališana. On na to ima pravo jer deca, ali i on su državljani naše zemlje.

- Dušan je očajan što je razdvojen od sinova. Trudi se da sa Tanjom bude u koliko je moguće dobrom odnosu zbog dece da bi mogao da ih čuje i vidi bar preko video poziva. Uskoro dolazi u Beograd da dokaže kako zaslužuje da i on ima podjedanko prava da bude staratelj sinovina. Tanji to nikako ne odgovara jer ona smatra da naslednici treba da budu sa njom. Biće tu još problema između njih - tvrdi izvor blizak porodici Savić.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram

Tim povodom oglasio se i Dušan:

- Ja sigurno neću od svoje dece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Radim na tome stalno. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide - rekao je Dušan.

On je, podsetimo, početkom juna predao papire za razvod braka, ali spor još uvek nije završen. Njih dvoje poslednjih nekoliko godina nisu uspeli da nađu zajednički jezik i rešili su da stave tačku na svoj brak, dok Tanja želi sama da vodi brigu o njihovim naslednicima. Savićeva izbegava da odgovara na naše pozive i poruke, ali je zato na društvenim mrežama i te kako aktivna gde često šalje poruke upućene bivšem mužu:

- Nije razvod tragičan. Tragično je ostati u nesretnom braku i deci davati pogrešan primer o ljubavi. Meni su deca najvažnija - napisala je nedavno Tanja.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Autor: M.M.