AKTUELNO

Haos!

U toku je sastanak, na kom zadrugari biraju osobu koja se najgore snašla u ''Zadruzi 5''.

Nakon žučne rasprave Aleksandre Kostadinović i Baneta Đokića, Viktorija Mitrović je sledeća nominovala:

Ja nominujem Davora. Nisam ga do izbora za Miss i Mistera videla uopšte. Ja bih njega nominovala, a ostale ne bih komentarisala, jer će odmah da me napadnu - rekla je Viktorija.

Nakon Viktorije, Mateja Matijević je nominovao Davora:

Dobar dan svim gledaocima i zadrugarima. Što se mene tiče, ja ću biti direktan. Ja ću izabrati jednu tipičnu osobu, izabraću Sanju. Sanja misli da sve stoji u fizičkom izgledu, i da treba samo da šeta u kupaćem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih se složio sa Sandrom Rešić koja je rekla da ćemo svi glasati za onih četvoro koje su bile podignute sinoć. Možemo razne sisteme da imamo za nesnalaženje, po meni su neprimetni. Ja ću izabrati Davora - rekao je Mateja.

Irma Sejranić je nakon Mateje, prokomentarisala mnoge, pa je nominovala Zokija Šumadinca:

Ja sam rekla da su svi ovde foliranti. Sandra Čaprić je prva koja se prva nije snašla. Jedini način na koji si došla do centra pažnje je izbor za Miss - rekla je Irma, pa je nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća osoba je Milica, što je sa Mensurom. Ona se ugasila otkad je sa njim. On je za to kriv, jer njemu taj mir odgovara, da bi bio dominantan. Sledeća persona. Dino brate moj ja te znam deset godina, ja tebe mnogo gotivim. Mislim da bi trebao da se malo izguraš.
Kad pričaš tako lepo ,iskoristi to da pridobiješ publiku. Meni si rekao da ti se dopada Milica - obratila se Irma Anteu, pa je nastavila:
Moja Ana koja je stvarno velika svađalica, trebala bi još malo da se aktivira. Još jedna osoba je Mc Aleks, sa kojom spavam. Mislim da je isto velika svađalica, trebala bi malo češće da mu sufliraš - dodala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni stvarno Pele odgovara kao drug, i rekla sam mu da ne osećam nikakve simpatije prema njemu - rekla je Mc Aleks, pa se ubacila Sanja Grujić:
Meni se ne sviđa on - demantovala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća osoba je Magdalena. Trebala bi da ubaciš neki penal, trebala bi da iskoristiš tu aroganciju u sebi - rekla je Irma.
Sledeća osoba je Zoki Šumadinac. Ne sviđaš mi se. Trebalo bi malo da se uključiš i da doprineseš, a ne da si samo kao štetoična da sediš i smrdiš. Da se gov** jedu tebe bi odavno pojela - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća osoba je hotlajnaš. Hotlajnaš nam je osoba koja voli tako da tračari okolo. Mislim da ima dobrih komentara da iziritira - govorila je Sejranićeva.
Onaj kome glas dajem je, obrvica Švedske - rekla je Irma, misleći na Zokija Šumadinca.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Ž.