AKTUELNO

Pevačica je otvorila dušu i progovorila o bolnoj temi.

Popularnu pevačicu Natašu Bekvalac ugostio je u svojoj emisiji ''Amidži šou'' Ognjen Amidžić, a ona je tom prilikom otkrila detalje razvoda od bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića o kojem su mesecima brujali domaći mediji.

Foto: TvPink Printscreen

Nataša je o ovoj bolnoj temi za svaku ženu izbegavala da govori za medije, a sada je otkrila da u njenom odnosu sa bivšim suprugom duže vreme stvari nisu funkcionisale, te da ona više nije bila srećna pored njega.

Istina je da sam se razvela, nije lako. Bilo bi lepo da na početku emisije budeš malo nežniji - rekla je Nataša u emisiji ''Amidži šou, a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je razvod strašno privatna stvar. Ja sam odlučila da tako bude. To se u javnosti gledalo kao da se desilo odjednom, a to je zbog toga što nisam išla da kukam po medijima kako mi je. Razvod je samo stvar odluke, niko se ne razvodi zato što mu je dobro, nego zato što mu je loše. Ja volim svoj život, on brzo prolazi. Mediokritete sam odavno prerasla, ja živim srećan život bez obzira na to šta drugi pričaju o meni. Nisam bila srećna i to je sve. U principu, Ljuba i ja nemamo komunikaciju sada, ne znam da li je bolje tako, ali ja živim onako kako se osećam i nema šanse da odustanem od toga - iznenadila je sve Bekvalčeva priznanjem da ne govori sa bivšim suprugom.

Foto: Andrej Nihil, E-stock Miloš Rafailović

Inače, Nataša se od Ljube razvela u martu ove godine nakon dve godine braka.

Autor: M. K.

#Ljuba Jovanović

#Nataša Bekvalac

#Razvod

#pevačica

'