AKTUELNO

Evo šta je imala da poruči!

Snežana Đurišić oglasila se nakon vesti da je njen sin Marko Gvozdenović opljačkao dva restorana u kojima je radio, kao i svoju rođenu tetku. Poznato je da je Marko više puta imao problema sa zakonom, a Snežana je sada istakla da se njen naslednik smirio i da se vratio na pravi put.

Foto: Facebook.com

- Ja ne znam kome je toliko stalo da evocira nesto o čemu se već pisalo, pa usput još i dodaje nešto što nije bilo. Marko je punoletan i kao takav snosio je odgovornost za sve što je uradio. Zahvaljujći medijima i činjenici da mu je majka javno lice, izgleda da su njegove greške teže nego greške nekoga ko to nije. Evo, hvala Bogu, Marko danas ne pije i radi. Ovo je poslednji put da se ja, kao njegova majka, oglašavam ovim povodom, a zlobnicima kojima su ovo mile teme želim milost Božju - napisala je Snežana.

Podsetimo, Nenad Stojiljković, vlasnik ribljeg restorana sa Banjice, u kojem je pevačicin naslednik radio u avgustu, ispričao je za Kurir da je na nagovor saradnika dao šansu Gvozdenoviću da proba da radi kao dostavljač hrane kod njega, da se na poslu zadržao navodno dva sata i da je za to vreme navodno opljačkao 20.000 dinara.

Foto: TV Pink Printscreen

- Prijavio sam ga policiji, ali su oni nemoćni. Rekli su mi da ne mogu da vode postupak protiv njega jer se to ne tretira kao krađa, nego kao pronevera. Marko je došao kod nas 21. avgusta, molio nas da ga primimo, rekao je da mu se dete povredilo prilikom pada s motora. Kukao je da nema posla i para, i tako smo mu dali šansu, kao i mnogima pre njega. Došao je na posao, dobio od nas auto za razvoz i poslali smo ga da odnese jednu isporuku. Nakon dva sata je nestao zajedno sa 20.000 dinara pazara. Auto je dovezao do restorana, ostavio ključeve u vozilu i nestao - rekao je vlaslnik restorana.

Autor: M.K.