AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku su "Nominacije". Ovonedeljni vođa je Lepi Mića, a za potrčke izabrao je Marka Osmakčića i Staniju Dobrojević. Zadrugari biraju koga šalju u izolaciju od njih dvoje, a voditelj Milan Milošević dao je reč BAnetu Čolaku.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Stanije. Znamo se od Zadruge 2. Što se tiče Stanije, u korektnim odnosima smo se rastali,ovde imamo enki normalan odnos, i nemam neko loše mišljenje o njoj.
Što se Marka tiče, jako kvalitetan momak i mislim da ima šta da pokaže. Nisam primetio da je nekoga prvi napao, on se samo branio. Između njih dvoje poslaću Marka, zato što poznajem Staniju duže.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon BAnetove nominacije, Milan ga je upitao da prokomentariše svađu Dalile, Dejana i Stanije, na šta je on imao da doda:

Mislim da u nekim situacijama je to banalan razlog da se pominju takve neke stvari teške. Retko viđam Staniju da ovako preti - rekao je Bane, na šta se Stanija nadovezala:
Ja umem verbalno da vratim, ali kad je letela flaša, ona je završila na ovom momku, a da je završila na meni, ona bi završila sa slomljenim nosem - rekla je Stanija, na šta se Dalila ubacila:

Foto: TV Pink Printscreen

Dečko koji je sedeo bacio je plastiku na Dejana, ja sam mu uzvratila plastičnom vlašom, a od plastike ti ne bi bilo ništa - rekla je Dalila, na šta je Dejan dodao kako je Stanija plastika.

Banetovo komentarisanje prekinula je žustra svađa Stanije, Dalile i Dejana:

Ja sam mu postavila pitanje da li si ti svetica, pošto je on za mene rekao da sam prostitutka? - postavila je Stanija pitanje Dalili, na šta joj je ona odgovorila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ako Dejan nekog dira prvi, nek ne diraju mene. Ako mene diraju, normalno da ću da skočim - odgovorila je Dalila, a Stanija je dodala:
Meni je moj momak porodica, ne mora da postoji papir. Na stranu sve to što ste izneli, ali kakva je to priča za striptiz bar - začuđeno je rekla Stanija, pa je dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj tvoj muž je večeras najveća muška sramota. Ti si njena sramota. Vi ste jedno drugom sramota - rekla je Stanija, na šta je Dalila rekla:
Meni je ovo prejeftina svađa, ne mogu ja ovo - završila je Dalila raspravu.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Ž.