AKTUELNO

Nataša u poslednjih nekoliko meseci ne može da uspostavi mir sama sa sobom!

Nataša Bekvalac u poslednje vreme odlučila je da se posveti svom zdravlju i duševnom stanju, a kako otkrivaju mediji, osim psihoterapije pronašla je još jedan put.

Foto: Instagram.com

Naime, kako prenose mediji, Bekvalčeva je u poslednje vreme pala u depresiju i želi da pronađe mir, pa se okrenula crkvi. Čak želi i da posti i da nađe duhovnika koji će joj davati savete, a oko svega se konsultuje sa kolegom Milanom Stankovićem koji uveliko provodi vreme u jednom manastiru, čak se pisalo i da će, navodno, da se zamonaši.

Nataša u poslednjih nekoliko meseci ne može da uspostavi mir sama sa sobom, kao da je nekako izgubila nit između tela i duha, pa zbog toga oseća uznemirenost – započinje izvor i dodaje:
Zbog toga je sve više posvećena crkvi, planira i da posti, a želi da poseti i neke manastire. Zbog toga se i čuje s Milanom Stankovićem – istakao je izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima šta da pruži, da da – rekla je Nataša nedavno.

Autor: P.R.

#Nataša Bekvalac