AKTUELNO

Njih dvoje su bili zajedno pet godina.

Bane Janković se oženio pre nešto manje od mesec dana. Ovog vikenda je izašao u provod bez supruge Mirjane koja je u drugom stanju.

Kako piše Alo, Bane Janković i Katarina Živković su se ovog vikenda sreli na nastupu Milice Pavlović u jednom prestoničkom klubu, a njihov susret je protekao u vrlo prijatnom ćaskanju. Iako je ovo bio njihov prvi razgovor posle dugo godina, njihovi osmesi su govorili da im je drago što su se videli.

Foto: Katarina Živković, Foto: Danica Đurović

- Bane je sasvim slučajno došao u taj klub, bez trudne supruge, naravno, jer joj zatvoren prostor i gužva u takvom stanju ne prijaju. Katarina je iste večeri sa drugaricama želela da bude na nastupu koleginice Milice Pavlović, što je dovelo do susreta. Kada je Katarina ugledala Baneta, prišla mu je da ga pozdravi, što je njega oduševilo. Pružila mu je ruku i čestitala mu na venčanju. Ćaskali su desetak minuta i za to vreme se smeškali jedno drugome, nakon čega su se povukli svako u svoj separe. U jednom trenutku Bane je došao do Kaćinog stola pa su nazdravili, a on je iz kluba otišao pre nje - prepričava izvor koji se zatekao na licu mesta.

Foto: Katarina Živković i Bane Janković, Foto: Promo

Kaća je ovaj susret i obrazložila:

- Nisam od onih koji žele po svaku cenu da pričaju šta se dešava u njihovom životu. Tačno je da smo se Bane i ja sreli u klubu. Ništa specijalno nismo pričali, čestitala sam mu na venčanju, što je sasvim normalno, kulturno i korektno. Poželela sam mu sve najbolje. Ne očekujete valjda da bežim ili da se krijem po klubu - pita se Katarina.

Kako je Banetova supruga reagovala na ovaj susret, još uvek nije poznato.

J. V.

'