AKTUELNO

Opšti haos u Beloj kući!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Nikolu Grujića.

Kako je mogla tvoja žena tek tako da se naljuti na rođaku? Zašto nisi objasnio da ti se Viki nije nabacivala, ako već tu ništa nije bilo - glasilo je pitanje.
Ja tu temu nisam nastavljao - rekao je on kratko.
Dečko nije iskoristio svoju priliku ni na jedan mogući način. Da li on takvu energiju ima uvek, ja nemam pojma - ubacila se Dalila.
Ja mislim da će ako dođe do sukoba sa njim, ona sve ispričati, jer su neki detalji već počeli da isplivavaju - dodao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola, ovako svi ljudi misle da smo imali nešto. Ako prećutiš, izaći ćeš i ženu nećeš imati. Neka kaže šta je bilo. Ja ne potvrđujem, neka kaže šta je bilo, nemoj da ćuti - vikala je Viktorija.
Rekla si da je bio poljubac, Stefan te uhvatio na foru - dobacila je Dalila.
Nismo se poljubili. Ima mnogo gorih stvari. Mi nemamo sukob, porodično ne pričamo - pričala je Viktorija.
Viki, je l' si pre bila sa nekim njenim momkom ili ona sa tvojim? - pitala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da vređam? Vređanje od mene nećete čuti, rekao sam šta sam imao - istakao je Nikola.
Danas sam baš komentarisala za njega i celu situaciju. On ovo smatra ličnim marketingom i očito mu nije stalo do porodice. Počeo je da peva, koristi momentar, provalio je da je tema. Mislim da je iskoristio momenat - rekla je Irma.
Banalizujete, čovek želi da zatvori temu. Ono što on ne pokušava da kaže, govori da želi da zatvori temu - pričao je Mensur.
Možda baš želi da ostvari prostora - odbrusila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ovoga stvarno ne potencira, ali to je dvostruki mač. Moguće da on kad ne potencira ostavlja prostor da se misli svašta. Po meni moižeš biti jedino nesnađen je l' bi je*o ženu ili svastiku. Treba da izneseš mišljenje i svoj stav, jer ćeš uzgubiti svoju ženu. Izbori se da dokažeš da to nije istina - prokomentarisao je Filip.
Ne znam koliko su u braku, ali Nikola mi se jednom javio na Fejsbuku. On je mene zamolio da pomognem, prepoznala sam ga na intervjuu. Našla sam prepiske, sela sa Dekijem da iščitamo. On je mene zamolio da pomognem, ništa loše nije bilo, da pomognem da dospe u novine. Da napravimo prepiske da smo se kao čuli na Viber. Momak je bio simpatičan i dobar. Kad sam ja izašla mi smo se dopisivali i čuli se. Kad je bilo on je mene zamolio, ja sam rekla izaći ću ti u susret, tako da voli marketing. Ja malo sumnjam da je ova priča doogovrena. Ne mogu 100% da mu verujem, jer znam šta je meni napisao, ali možda ga je pogodilo. Kažu da je pre varao ženu. Ja baš mislim da je on inteligentan momak i da je najavio supruzi da može da se desi - otkrila je Dalila.
Smatram da ga je neko dobro posavetovao, da je dematovao, tu bi stalo. Izazvao je 15 komentara - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalje pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga